arhitectură

Design modern de curte

casuta moderna - fatada

Acest contemporan Design curte este situat pe Insula Comercianților, Washington. A fost creat de designerii de la Hutchison & Schmiedehammer Architecture. Datorită formei sale lungi și înguste, designul și clădirea sunt dificile, dar compensează cu o vedere frumoasă la malul mării și aerul de munte clar.

Casa este o structură interesantă – una interesantă design curte modern, se întinde pe aproximativ 620 m². Se compune din curți tăiate în stâncă. Grădina are podele din lemn cu iarbă care crește între scândurile separate și pietre mari. Întregul este vizibil din casă prin ferestrele mari ale fațadei moderne. Ele aduc natura mai aproape de casă și creează senzația că ești în aer liber. Una cu adevărat impresionantă Design curte.

Design modern de curte

arhitectura casei moderne - gradina

Acea  Design curte are trei niveluri conectate prin scări interioare și exterioare. Primul nivel care protejează o bucătărie, o sufragerie și un living este proiectat din beton. Fațada a fost construită din nivelul doi și trei din lemn închis și oțel – o combinație care, împreună cu ferestrele mari, adaugă eleganță și rafinament Design curte aduce.

Designul curții arhitecturale moderne din Washington

interior minimalist modern - scări

Interiorul folosește mult lemn în culori deschise pentru tavan și podea. Camerele situate la etajele inferioare, cum ar fi zona de luat masa și camera de zi, primesc umbrire interesantă din copacii înalți. Camerele comune au mobilier minimal în culori neutre. Dormitoarele sunt, de asemenea, în mare parte proiectate în alb. Lumina naturală care intră prin ferestre face din acest mediu neutru modern o lume diferită în care umbrele și reflexiile prind viață.

De K.H. Christova

decor modern și design interior în sufragerie