arhitectură

Design modern de casă minimalistă – Casa M în Germania

casa-moderna-arhitectura-minimalism

Alegerea casei potrivite nu este o sarcină ușoară. Există multe case frumoase și confortabile cu construcție stabilă pe piață. Luarea deciziei corecte depinde de ce alte nevoi specifice aveți. În zilele noastre devine minimalist Designul casei Preferat pentru structura sa interesantă, aspectul practic al camerei și fațada elegantă.

designul minimalist al casei convinge cu fațada de piatră

Fațadă de piatră cu design minimalist

Dacă îl cauți pe cel potrivit Designul casei apoi lasă Casa M să te inspire. Această clădire superbă cu o zonă de patio confortabilă și un interior elegant este mai mult decât o alegere corectă – este o investiție care merită cu siguranță. Casa M a fost dezvoltată ca proiect în 2008. În 2012 este încă foarte modern. Designerii de la Agenția Titus Bernhard ai asta Designul casei proiectat. Situată în suburbia München, Germania, într-o zonă liniștită, cu o mulțime de pajiști verzi și aer curat, casa fascinează prin fațada sa de piatră.

designul minimalist al casei din Germania fascinează prin interioare elegante

canapea-gri-set-covor-negru-șemineu-living

Pat din lemn de dormitor din zid de cărămidă

Armonia care predomină în exterior poate fi simțită și în interior. Materialele clasice precum betonul, sticla, metalul și lemnul conferă zonei de zi un aspect modern. Suprafețele netede inspiră bucătăria modernă, canapele albe din living contrastează cu pardoseala întunecată. Șemineul confortabil și setul de canapele mari promit multe seri confortabile cu familia. Ușile de sticlă și ferestrele mari permit multă lumină în casă. Multe opere de artă completează modernul Designul casei.

Piscina cu arhitectura minimalista

Opere de artă ca decor în dormitor

iluminat interior simplu de tavan

Mobilier alb pentru sufragerie

mobilier simplu-alb-living-parchet din lemn

Bucătărie modernă minimalistă

insulă modernă de bucătărie minimalistă

Interior modern – casă de scări

decor modern de arta interioara

Fațadă modernă cu perete de sticlă

Minimalism casă de perete din sticlă