arhitectură

Design de casă minimalistă în spirală într-un oraș pescăresc spaniol

proiectare inovatoare a casei - casa minimalista sinuoasa

De ‘Momo Estudio’ – Arhitecți în Murcia, Spania

Acest lucru atractiv, creativ, modern Designul casei include un sistem cu gust și imaginație de elemente sinuoase pentru a conecta zone de locuit separate și mai multe etaje. Casa este situată în cartierul vechi „Orașul pescuitului” din El Campello, în Spania. Arhitectura înconjurătoare se caracterizează prin stilul său specific și tradițional, iar casele sunt în mare parte de 1-2 etaje. Proiectarea unei case pe o zonă relativ mică între două clădiri a reprezentat o provocare pentru arhitecți. Singura modalitate de a face casa spațioasă era printr-o clădire înaltă.

Design de casă minimalist în spirală

proiectare casă spirală - acoperiș din sticlă

Întregul Design interior este proiectat în alb, astfel încât culoarea și lumina să creeze iluzia unei camere mai mari. Pereții translucizi fac o casă luminoasă. Lumina soarelui vine, de asemenea, prin mai multe ferestre pe acoperișul înalt. Acea Designul casei este de obicei minimalist – mobilierul de bun gust combină funcționalitatea și forma. Designul casei albe nu este în niciun caz supraîncărcat – nimic de prisos nu poate fi găsit în spațiul de locuit. Accentul este pus pe frumoasa arhitectură.

Casă minimalistă în spirală din Spania

luminator interesant de construcție minimalistă

Principala caracteristică a casei este un sistem de arcuri interdependente care unesc scările în spirală, pereții curbați și holurile înfășurate. Formele curbate ale diferitelor elemente arhitecturale amintesc de relieful acestei zone tipice de coastă.

Deși fațada designului acestei case este practic minimalistă, unele elemente (cum ar fi balcoanele) sunt adăugate pentru a crea o conexiune vizuală cu celelalte clădiri de-a lungul străzii. Datorită sistemului de mai multe balcoane, care devin din ce în ce mai mici de jos în sus, forma dreptunghiulară a casei nu mai arată atât de dominantă sau nepotrivită.

Design interior – casă înfășurată

interesant design interior minimalist - balcon

Această casă poate fi relativ mică, dar asta design interior alb arată incredibil de frumos. Poate că casa identifică cel mai bine scara principală înfășurată care spiralează în acoperiș. Puteți vedea cerul printr-o fereastră rotundă de sticlă de pe acoperiș. Interacțiunea dramatică dintre lumină și umbră creează o atmosferă unică în această casă uluitoare.

 De la Jaz

Design de casă minimalist în spirală - acoperiș

Terasă la soare din lemn relax șezlong

Canapea, bucătărie, mobilier de luat masa în alb

scaune rotunde de masă rotunde de bucătărie alb lucios

dormitor două paturi de o persoană și pereți albi

Bucătărie pe hol scări podea din lemn

Mobilă de bucătărie, de luat masa în alb

Pereți din sticlă scară balustradă albă