arhitectură

Culori luminoase pentru o sucursală bancară din Japonia

Sucursală bancară colorată în fațada Japoniei

Băncile nu sunt de obicei asociate cu designul artistic și culorile strălucitoare, dar iată un exemplu de design orientat spre viitor de la o firmă de arhitectură Emmanuelle Moureaux în Tokyo, Japonia. Ați făcut arhitectura și designul interior pentru noua ramură a Banca Sugamo Shinkin din Tokiwadai dezvoltat. Este un design creativ și jucăuș, cu ferestre mari și mici nuanțe frumoase, proaspete, care sunt tăiate în fațadă.

Frumos sucursală bancară proaspătă

Sucursală bancară colorată în Japonia - podea din lemn

Clădirea se remarcă prin nuanțe strălucitoare care identifică un sortiment ritmic de ferestre. Nu, nu este banca ta tipică, dar merită cu siguranță să te uiți. O constelație de frunze în 24 de nuanțe diferite pe pereții și ferestrele albe se suprapune cu frunzișul natural al copacilor adevărați din curți. Pardoselile naturale, noduroase din lemn, invită natura.

Sucursala bancară arată strălucitoare și proaspătă

Curte în sucursala bancară din Japonia

La etajul al doilea al acestui spațiu de lucru ultramodern se află  Camere de recepție, birouri și 4 curți, în timp ce etajul al treilea este rezervat personalului. Există 7 curți inundate de lumină cu Copaci și plante cu flori, întrucât fiecare cameră este conectată la toate celelalte. Arhitectul Emmanuelle Moureaux susține că ura tensiunea și nervozitatea din bănci, așa că a dorit să creeze un spațiu în care oamenii să poată experimenta natura și să lucreze într-un mod relaxat. Credem că a reușit !

Sucursală bancară colorată în Japonia

Design interior colorat în sucursala băncii din Japonia

o sucursală bancară colorată în Japonia

sucursala bancară din Japonia noaptea