arhitectură

Cloud House Project – noul aspect al unei doamne bătrâne

proiect-casă-cloud-studio-McBride-Charles-Ryan

Cloud House Project introduce ideea că orice casă de modă veche poate fi renovată și schimbată, păstrându-și în același timp aspectul retro autentic. Uitați-vă bine la această clădire care ar putea fi un șablon pentru propriul plan de casă și care arată frumoasa colaborare între arhitectura tradițională și inovatoare.

Proiectul Cloud House – Informații de bază

iluminat nocturn de casă cu nori

Proiectul Cloud House este cea mai recentă actualizare din casa Edwardian din Fitzroy North. De fapt, casa eduardiană a fost schimbată și actualizată de zeci de ori cu noi adăugiri, dar credem că cea mai nouă ar atrage cu adevărat atenția oricărui iubitor de arhitectură. De aceea ne simțim obligați să vă arătăm. Atmosfera retro este îmbogățită cu un stil rafinat și o flexibilitate distinctivă a tuturor părților înconjurătoare.

Proiectul Cloud House – clasicele vechi și tendințele de înaltă tehnologie

case-nori-placaje-din-lemn-forme-nori

Casa din cloud poate fi definită și ca noul aspect al unei bătrâne. Arhitectura inovatoare și tendințele de design exterior utilizate pentru această transformare – întinerirea – sunt amestecate cu unele decoruri noi pentru a completa interiorul. Oamenii care fac această operație estetică în clădire sunt arhitecții și designerii de la McBride Charles Ryan Studio. Cu abilitatea lor profesională, pasiunea, lupta pentru frumusețe și cele mai noi abordări în domeniu, au făcut o treabă grozavă în casa australiană.

Atmosferă retro conservată

conservat-retro-atmosferă

Putem împărți noile adăugiri pentru proiectul Cloud House din casa eduardiană în trei grupuri. Acest tip de strategie este o continuare a transformării episodice a clădirii în ultimii ani. Prima renovare a casei este fațada, care a fost lăsată netratată pentru a arăta clienților respect pentru dezvoltarea zonei. Camerele din clădire au fost îmbogățite cu noi culori strălucitoare. Acestea, în orice caz, au contribuit la atmosfera nouă, modernă și caldă.

cloud-house-labirint-proiect-inovator-arhitectural

Cloud House este de fapt creat sub forma unui labirint care te duce dintr-o cameră în alta, făcând parte dintr-o frumoasă călătorie colorată. Zona principală care arată diferitele căi și trasee este o cameră roșie strălucitoare. Lângă această cutie roșie veți găsi noua bucătărie care se schimbă cu aparate de bucătărie complet noi, inovatoare și stiluri de mobilier. Vechile clasice au fost înlocuite cu tendințele de înaltă tehnologie.

Geometrie și simetrie în casa cloud

renovare casă de design roșu

Arhitecții și designerii de la McBride Charles Ryan Studio adaugă o nouă imagine a trecutului la fațada Cloud House, urmând regulile geometriei și simetriei. Formele rotunjite ale camerelor sunt coordonate cu formele unghiulare ale mobilierului și enorma piscină dreptunghiulară, ceea ce face ca designul exterior să fie și mai luxos și luxuriant.

cloud-house-arhitectură inovatoare

Simetria poate fi văzută într-un fel prin faptul că noua Casă a Norilor amintește de vechea casă eduardiană. Noile decoruri subliniază ideea de modă veche de spațiu și confort în sala de mese retro, care este organizată într-un stil vechi de casă de țară. Prezența lacurilor și a scândurilor mici din abanos, aranjate într-o ordine strictă, aduce o anumită romantism și autenticitate acestui cadru cald și original.

Abigail

proiect-arhitectură-modernă-cloud-house

Renovare casă eduardiană – covor cu flori

Covor floral renovare casă eduardiană

Fațada casei Edwardia

Fațada casei Edwardia

Planul secțiunii transversale

Planul secțiunii transversale a casei cloud