arhitectură

Clădirile noi eficiente din punct de vedere energetic aduc economii multiple

Programe de promovare a noilor construcții eficiente din punct de vedere energetic

Cei care construiesc astăzi construiesc eficient din punct de vedere energetic. Cel puțin ar trebui, deoarece costurile de construcție vor fi recuperate pe termen lung. Nu în ultimul rând, mediul beneficiază de acest lucru și, pentru a promova acest punct, institute precum KfW continuă să-și îmbunătățească condițiile-cadru. În cele ce urmează, puteți afla care sunt opțiunile de finanțare pentru clădirile noi eficiente din punct de vedere energetic.

Clădiri noi eficiente din punct de vedere energetic: programul KfW ca laitmotiv

Imagine: © istock.com/RomoloTavani

Clădiri noi eficiente din punct de vedere energetic - programe de finanțare-kfw

De altfel, o clădire nouă eficientă din punct de vedere energetic nu este bună doar pentru costurile fixe reduse și una pozitivă Evaluare imobiliară de la companii de consultanță precum talocasa.de plătit, dar deja în timpul finanțării. Proiectele de construcții eficiente sunt susținute de KfW: există până la 50.000 de euro pe unitate rezidențială, cu o rată efectivă a dobânzii de doar 0,75 la sută. Alte modalități, cum ar fi o subvenție de rambursare opțională și capacitatea de a fi combinate cu alte programe de finanțare explică popularitatea programului KfW, dar trebuie îndeplinite anumite criterii pentru a-l primi ?? ferestrele noi și o izolație mai bună spun salut. Așa-numita casă de eficiență KfW este în trei etape subdivizat: standardul KfW 40, 55 și 70, prin care un număr mai mic înseamnă cu atât este mai mare eficiența și este astfel recompensat și mai mult.

Noul cadru legal pentru clădirile noi eficiente din punct de vedere energetic

panouri solare eficiente energetic-noi-construite-finanțate-economisesc-costurile

Și asta nu este tot: pentru a accelera dezvoltarea imobilelor eficiente în Germania, condițiile-cadru vor fi modificate la 1 aprilie 2016. Suma maximă crește de la 50.000 la 100.000 de euro, perioadele lungi de credit sunt fixate cu o rată a dobânzii de 20 de ani, iar clasa 40 Plus este inclusă în program ca un nou standard. Pentru aceasta, totuși, clasificarea anilor ’70 nu se aplică și acest lucru trebuie înțeles și ca un semn clar. Deoarece având în vedere obiectivele majore de energie, standardul anilor 70 nu mai este suficient de bun; în consecință, nu ar mai trebui să fie subvenționat și, prin urmare, dă loc unor clădiri și mai eficiente.

Posibil astăzi: trăiți eficient din punct de vedere energetic și faceți-vă fără nimic

eficiente din punct de vedere energetic-panouri solare-noi-construite-cu-geam-terasa

În afară de numeroasele avantaje financiare, este vorba și despre aspect și ambianță. Din fericire, o viață eficientă înseamnă, de obicei, și o viață perfectă. Există o mulțime de exemple în acest sens: case de sticlă cu pereți din lemn, capodopere unghiulare din piatră naturală, stiluri orientale îndepărtate sau designul caselor de plajă sunt toate posibile în cadrul metodei de construcție eficiente din punct de vedere energetic. Esteticii nu trebuie să se teamă de compromisuri și acest aspect poate fi decisiv pentru avantajul caselor KfW și a proprietăților rezidențiale similare. Datorită tehnologiei îmbunătățite, orice material poate fi adus în forma dorită, chiar și variantele de lux cu adevărat neobișnuite, cum ar fi cetatea medievală cu piscină infinită, nu mai sunt excluse.

Concluzie: constructorii de case caută un viitor de aur. Instituțiile de credit precum KfW fac clădiri noi eficiente la prețuri accesibile, în timp ce companiile de construcții asigură implementarea dorită.

geam-eficient-energetic-nou-construit-calcar-gri-fațadă

clădiri noi-eficiente din punct de vedere energetic-lemn-piatră-sticlă

eficiente din punct de vedere energetic-noi-clădiri-promovare-panouri-solare-acoperiș