arhitectură

Casa unifamilială cu fațadă din lemn dezvăluie diversitatea tecului

Casă de vacanță piscină palmieri Brazilia fațadă din lemn

A Casă unifamilială cu fațadă din lemn în inima Braziliei arată diversitatea de tec. Pentru a proteja fațada de sticlă de razele soarelui, arhitecții au optat pentru o placare mobilă de fațadă din lemn. Construcția mobilă din lemn amintește mai mult de jaluzele și poate fi împinsă deoparte, dacă se dorește. Jaluzelele supradimensionate sunt echipate cu un motor și telecomandă.

Casă detașată cu fațadă de lemn în mijlocul junglei braziliene

Arhitectură casă solidă piatră naturală bază design lemn fațadă

Acea Casă unifamilială cu fațadă din lemn a fost creat de studioul de arhitectură brazilian Jacobsen Arqutetura proiectat și construit. Situată pe dealul din apropierea orașului Sao Paulo, casa oferă o vedere minunată a împrejurimilor. Planul deschis și construcția redusă permit o conexiune perfectă între zonele interioare și exterioare. Trei zone de patio oferă mai mult decât suficient spațiu de relaxare pentru familie și prieteni. O piscină în aer liber vă invită să vă răcoriți în zilele toride de vară. Fațada din lemn poate fi reglată astfel încât să permită pătrunderea soarelui în interior. În această pajiște casa apare deschisă și spațioasă. Datorită soluției creative, există o mulțime de aer în casă. Planul de construcție deschis permite răcirea fără aer condiționat. Construcția este întărită de o bază de piatră naturală.

Casă unifamilială cu fațadă din lemn se potrivește în peisaj

Casă familială fațadă din lemn gazon copaci arhitectură modernă

Acea Casă unifamilială cu fațadă din lemn constă din două volume de clădire. Clădirea are formă de T. Partea mai lungă găzduiește zona de living, care constă dintr-o sufragerie cu o insulă mică de bucătărie și un living confortabil. Dormitoarele și băile sunt situate în partea mai îngustă. Fațada din lemn oferă suficientă intimitate. Zonele de dormit privesc spre a doua curte interioară, care este situată mai sus pe deal și este delimitată de cele două volume ale clădirii. Este o casă în care vă puteți relaxa și vă puteți bucura de viața în mijlocul naturii fără a fi nevoie să renunțați la confortul arhitecturii moderne.

Fațadă și hol din lemn cu podele

Jaluzele dormitor ușă din sticlă albastru

Fațadă modernă din lemn

Lemn de casă jaluzele ferestre copaci

Casă dintr-o bucată în mijlocul naturii

Fațadă din lemn, pe deal, vilă, vară, Brazilia, Sao Paulo

 Plan – Casa MDT

arhitectură modernă schiță de distribuție a camerei teren în formă de T

Schiță de clădire – vedere laterală

Vedere laterală a fațadei din lemn a clădirii cu un singur etaj

Vedere de sus

Plan de arhitectură modernă în formă de T vedere de sus