arhitectură

Casa superbă – o ascunzătoare de insulă în Noua Zeelandă

insula-refugium-fearon-hay-arhitecți

Designerii talentați de la Fearon Hay Architects îl au pe acesta seducător de frumoasă casă creat în Noua Zeelandă. Este o colecție fascinantă de structuri autoportante care sunt ușor legate între ele prin stil și arhitectură. Mai presus de toate, acestea sunt proiectate în jurul unei curți interioare minunate, asemănătoare unui depozit. Se numește “Insula Retreat” – tradus înseamnă “Insula Refugiu”. Un nume care nu putea fi mai potrivit. Fiecare zonă de beton este complet echipată cu toate facilitățile necesare pentru a mânca, dormi, relaxa și distra.

casa minunat de frumoasă și priveliștea ei

casă-insulă-cu-vedere-frumoasă-de-vis

Această casă minunat de frumoasă poate face orice proprietar mândru. Este frumos, luxos și foarte inovator. Structurile sunt conectate cu ferestre frumoase de sticlă care captează lumina soarelui și permit întregii zone de locuit să se bucure de lumină într-un mod natural. Fiecare structură are propriul sistem și scop mecanic.

frumoasa casă din Noua Zeelandă – vedere fantastică

casa-de-vis-de-vis-noua-zeelanda

Frumoasa casă cu vedere minunată are o zonă de living și spațiu pentru divertisment, dormitoare, o curte, o piscină și un studio. Fiecare parte a casei este decorată frumos și cu gust, cu materiale de înaltă calitate și mobilier rafinat. Deși este evident că s-a folosit multă sticlă în structuri, construcțiile sunt foarte rezistente și sigure. Frumoasa casă poate rezista condițiilor meteo dure pe insula din Noua Zeelandă. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care această casă se numește Insula Retreat.

frumoasa casa de pe insula Noua Zeelanda

frumoasa-casa-insula-noua-zeelanda

Această casă frumoasă nu este doar o clădire sau un grup de structuri. Este o casă caldă, frumoasă, care oferă o atmosferă minunată, un aspect atrăgător și, mai presus de toate, un adevărat sentiment de casă. Este una dintre cele mai bune case de vară care are absolut tot ce ți-ai putea dori într-o escapadă în insulă. Estetica echilibrată și elementele naturale sunt integrate în structuri, ceea ce permite casei să apară armonios în împrejurimile sale naturale. Norocoșii proprietari ai acestei case impresionant de frumoase au ocazia să se odihnească, să admire priveliștile epice și să trăiască într-o atmosferă încântătoare și fermecătoare. Viața ar putea fi mai perfectă?

Fearon Hay Architects

    design interior luxos din casa insulei

casă-insulă-amenajare-luxoasă

design simplu de baie

design simplu de baie

Apus de soare și vedere frumoasă la casă

apus-frumos-casa-vedere

casa frumoasa – curte

casa-frumoasa-curte-noua-zeelanda

Island Retreat de Fearon Hay Architects – plan de construcție

insulă-retragere-fearon-fân-arhitecți-plan de construcție casa-noua-zeelanda-fearon-fan-arhitecti casa-fearon-hay-arhitecți-plan-amplasament