arhitectură

Casa plutitoare a „Confused Direction”

casa-plutitoare-acoperis-plantat Casa plutitoare de către arhitecții germani „Direcție confuză” este într-adevăr un design de casă orientat spre viitor, care atinge o serie de inovații în construcții. De la arhitectura sa și utilizarea materialelor de construcție durabile până la proprietatea sa plutitoare pentru viața modernă din nordul Germaniei. Potrivit arhitecților, acest design modern de casă a fost creat nu doar ca o casă prefabricată plutitoare – deși impactul semnificativ asupra stilului său nu poate fi negat – ci ca o alternativă la casele tradiționale.

Casa plutitoare de „Confused Direction”

amenajari interioare case plutitoare Această barcă oferă încă un echilibru confortabil, locuibil, între tehnologia modernă și confortul casnic. Casa plutitoare trebuie să fie ancorat într-un loc de pe apă în apropierea centrelor urbane dens populate. Un acoperiș plantat subliniază stilul durabil, în timp ce s-a adăugat un element de „terasă”, de care rezidenții altfel ar trebui să se descurce. Acoperișul verde este completat de material lemnos ecologic de la o fermă veche, precum și de alte materiale de construcție ecologice. O fereastră mare încadrează fațada din față a casei, dezvăluind cele două etaje și camerele confortabile și confortabile din interior.

Casa plutitoare și designul său interior

casa-plutitoare-alb-minimalist-design Designul interior este minimalist, iar designerii au o paletă de culori albe strălucitoare. Mobilierul modern oferă rezidenților confort maxim și toate facilitățile necesare unei case. interior alb casa-plutitoare-design-german-alb  creați accente creative boothaus-proiectat-confuz-direcție  mobilier alb modern mobilier-alb-modern  mica casa plutitoare cu acoperisul plantat boothaus-durabil-de-viață-design  Fațadă de sticlă boothaus-project-Confused-Direction-Sustainable-Living-Design boothaus-Confused-Direction-durable-living-design Planul de proiectare a casei de înot durabile