arhitectură

Casa modernă de coastă de „Stelle Architects”

Fabuloasa „Flying Point Residence” din Southampton, New York

Arhitecții-moderni-de-coastă-de-Stelle

Există prospețime și sălbăticie în locația minunată a „Flying Point Residenz”. Atmosfera zonei este plină de viață, dar în același timp minunat de relaxantă. Această casă modernă pe litoral a fost un proiect de prezentare a „Arhitecți de locuri de muncă”, cine o descrie așa:

„Proiectarea caselor și a grădinilor va fi o punte între două forme diferite de apă: blândul golf Mecox din nord și Oceanul Atlantic sălbatic în sud …”

casa modernă de pe litoral de către Stelle Architects

Arhitecți moderni de pe litoral

S-au depus toate eforturile pentru a stabili o relație vizuală puternică între casă și peisajul natural. Calitatea neîmblânzită a peisajului dunar devine o caracteristică naturală impresionantă a acestei case contemporane. „Flying Point Residence” este înconjurat de o mare de iarbă de dune. Acesta este un loc cu adevărat de invidiat pe coastă. Imaginile prezentate aici evidențiază această locație idilică de vară. Casa modernă a fost concepută pentru a oferi familiei un loc de relaxare și uitare de stresurile și tulpinile vieții moderne. Aerul proaspăt, marea și soarele sunt resurse naturale disponibile la infinit, iar maximizarea accesului la acestea a fost esențială pentru schema arhitecturală.

Casa modernă de pe litoral și peisajul natural

modern-litoral casa-site Arhitecți

Acest proiect reprezintă o reamenajare masivă și dramatică a unei case existente. În ceea ce privește durabilitatea, materialele de construcție reciclabile și structurile existente au fost importante pentru a menține integritatea proiectului și aspectul final al acestei uimitoare reședințe moderne. Au fost utilizate materiale durabile și ecologice pentru a crea o legătură vizuală suplimentară între arhitectura și mediul din regiunea de coastă. Designul exterior al casei, deși minimalist și unghiular, nu este deloc strălucitor. Are o calitate fără greutate, iar lambriurile din lemn natural fac geometria blândă.

Reședință Flying Point și peisaj dunar

Zonă de zbor reședință peisaj dună

Interiorul uimitor al acestei case moderne este luxos spațios, luminos și aerisit. Atmosfera de la mare pare să inunde în întregul interior. Casa modernă de coastă iar decorul său se bazează predominant pe tonuri de alb pentru a maximiza senzația înălțătoare a spațiului. Mobilierul este în mare parte modern, dar prezintă un amestec eclectic de stiluri contemporane. Aranjamentul este elegant casual. Piesele mari de mobilier sunt grupate împreună, dar amestecul de texturi și stiluri reduce orice tendință spre reglare. Indicii vizuali puternici ai locației de coastă sunt introduși prin lucrări abstracte de bun gust. Acest lucru va adăuga, de asemenea, culori vibrante la câteva puncte focale selectate.

Flying Point Residence Dune Grass Patio

Flying-Point-residence-dune-grass-patio

Conexiuni fizice multiple oferă acces la spații relaxante în aer liber. Ferestre glisante masive se deschid pe terase spațioase. Aranjamentul eșalonat al arhitecturii include spații luxoase pentru relaxare și divertisment. Unele sunt umbrite confortabil, în timp ce altele, precum zona piscinei, beneficiază de soarele delicios de vară. Casa modernă de coastă oferă locul perfect pentru ca o familie să-și facă multe amintiri minunate. „Flying Point Residenz” este o casă energică plină de farmec și aparent plină de viață.

de Jaz

reședință-interior-pictură abstractă

mobilier modern de sufragerie

mobilier-modern-sufragerie

zona-modernă-de-casă-de-coastă-piscină

 Zona de luat masa în aer liber

Flying Point zonă de luat masa în aer liber

mobilier-amenajare-casa-moderna-de-coasta

Proiectare sufragerie în casă de coastă

sufragerie design litoral acasă

mobilier modern de living

blat de marmură de bucătărie modernă

Casa modernă de coastă de „Stelle Architects” – planuri

Planul-modern-de-coastă-din-Stelle Architects

Casa modernă de coastă de „Stelle Architects”

Casa-modernă-de-coastă-de-Stelle Arhitecți-parter

Casa modernă de coastă de „Stelle Architects”

Casa-modernă-de-coastă-de-Stelle Arhitecți-etajul al doilea Secțiunea transversală a casei-moderne-de-coastă-de-Stelle