arhitectură

Casa modernă de coastă combină spațiile interioare și cele exterioare

Casa a Ravas de Martin Gomez Arquitectos

 design elegant - fațadă albastră

Acest modern Casă de coastă ar inspira pe toți cei interesați de arhitectură și design și, mai ales, care ar dori să combine perfect zonele interioare și exterioare. Se află în Punta del Est, Uruguay. Proiectul a fost proiectat de Martin Gomez Arquitectos și finalizat cu succes în 2008. Casa, numită „Casa a Raves”, a fost evident concepută pentru a oferi cât mai mult aer proaspăt posibil, astfel încât o familie să se poată bucura pe deplin de împrejurimile frumoase. Este probabil una dintre cele mai deschise case, deoarece există bariere minime care separă interiorul de exterior.

O casă modernă de coastă – perfectă pentru relaxare

piscina moderna in casa de pe plaja

Cu designul modern, arhitecții au urmărit scopul de a crea o casă de familie pentru relaxare și viață în aer liber. Construcția principală a celei moderne Casă de coastă este format din piatră, metal și beton, dar emană ușurință. Se poate datora terasei mari care a fost construită cu suporturi din lemn și acoperiș din bambus. Este în aer liber, dar încă acoperit cu un acoperiș protector. Terasa este dotată cu tot ceea ce ai putea avea nevoie, inclusiv un șemineu. Structura casei este tipică pentru o Casă de coastă  – Pereții mari de sticlă conectează perfect camera de zi la terasă. Sub terasă se află o piscină de lux, unde toată familia se poate face plajă sau se poate juca în apă.

Schema de culori luminoase în casa modernă de pe litoral

bucătărie modernă în casa de pe plajă

Decorarea casei de către Martin Gomez Arquitectos subliniază unitatea vizuală a exteriorului și a interiorului din casa modernă de coastă. Structura absolut elegantă contrastează cu dungile albastre și albe din bucătărie și de pe pereții exteriori. Forma liniară a clădirii intră într-adevăr în propria sa. Interiorul în casa pe plaja arată proaspăt, luminos și este foarte potrivit pentru o vacanță minunată.

de Jaz

design elegant în casa de pe plajă

fațadă albastră de la casa de pe plajă

fațadă albastră elegantă de la casa de pe plajă

terasa moderna cu podea din lemn

arhitectură modernă - casă pe plajă cu podea din lemn

casă modernă deschisă pe plajă

vedere incitantă - casă pe plajă