arhitectură

Casa M – o casă de vacanță modernă cu un etaj

arhitectură minimalistă modernă - fațadă

„Casa M” este un cub de 12 x 12 metri proiectat de firma austriacă de arhitectură Caramel Architekten. Fațada sudică are o terasă acoperită, cu o zonă de divertisment deschisă impresionantă, cu vedere la un iaz. Casa este, de asemenea, deschisă spre vest, unde fațada mare de sticlă vă permite să vă bucurați de valea verde a Dunării.

O casă de vacanță cu caracter – arhitectură modernă din Austria

arhitectură minimalistă modernă - se întinde pe grădină

Împrejurimile frumoase sunt liniștitoare, iar proprietarii se pot relaxa cu adevărat. Acoperișul plat și pereții păstrează atracția arhitecturală, făcându-l să pară modern și încă foarte practic. Acea Casa de vacanta se caracterizează prin simplitate, construcția constă din panouri izolate structurale prefabricate care au fost instalate pe placa de beton timp de câteva ore cu o macara.

Casa M – o casă de vacanță interesantă

interesantă arhitectură minimalistă - perete de sticlă

Placa de acoperiș este ușor înclinată spre est. Reducerea costurilor de construcție a fost rezultatul utilizării materialelor prefabricate care au realizat Casa de vacanta permis să fie ridicat pe placa sa de beton. Interiorul este practic și estetic, cu o mulțime de detalii din lemn. Florile și câteva accente de culoare fac refugiul să pară mai plin de viață și de ospitalitate.

design exterior minimalist modern - casă de vacanță