arhitectură

Casa insulei – o colibă ​​cu stil

casă insulă elegantă din sticlă și lemn

Exact asta fac arhitecții WRB cu proiectul lor Casă insulară au vizat. Hakan Widjedal, Natasha Racki și Philip Berghoff au fondat studioul de arhitectură Widjedal Racki Bergerhoff în 2004, același lucru la finalizarea proiectului. Proiectele dvs. se desfășoară în relații strânse cu clienții și constructorii, unde conceptul, designul și construcția sunt văzute ca aspecte inseparabile pentru a garanta un rezultat final optimizat.

Arhitectura modernă – casa insulei

design elegant de casă și grădină

Interiorul casei este separat de exterior printr-un perete glisant din sticlă și, prin urmare, oferă o vedere la mare și la zona înconjurătoare, care include un stejar, pin și stânci vechi de 500 de ani. Acea Casă insulară, Construită pe o suprafață de 150 de metri pătrați, a fost dezvoltată pentru o familie tânără cu copii. Acum credem că arhitecții au făcut tot posibilul. Casa este pe jumătate în spatele pinilor noduroși.

Casa insulei – design modern, cu interior confortabil

sufragerie cu design interior elegant

Suprafața mare pentru socializare include un etaj, un acoperiș și un miez de sine stătător pentru utilități. Casa insulară invită, de asemenea, natura în utilizarea pe scară largă a lemnului pentru interior. Dormitoarele, depozitul și baia toate au vedere la curte, în timp ce o saună separată este comoditatea acestei moderne Casă insulară adăugat.

casă elegantă terasă din lemn

fațadă elegantă din lemn a casei

ușă glisantă de sticlă de casă elegantă

căsuță modernă - lac