arhitectură

Casa futuristă din California

Proiectat de Christopher Daniel

design futurist - fațadă albă

Designerul coreean Christopher Daniel a proiectat această casă incredibilă numită California Roll House. Proiectul reprezintă un casă futuristă, care a fost construit din piese prefabricate și este potrivit pentru vremea uscată. Ideea principală din spatele acestui design inovator este de a folosi noile materiale și tehnologie pentru a crea o casă ultra modernă, eficientă din punct de vedere energetic.

Casa futuristă – un design inovator

design minimalist incitant

Construcția casei are câteva trăsături caracteristice care pot fi folosite pentru a o recunoaște. Designul inovator și flexibil permite o conversie – asta casă futuristă poate fi rulat în și în afara. Când este „înfășurat, se creează pereți și acoperiș care protejează interiorul. Materialul din care a fost construită casa reflectă căldura de la soare, economisind astfel energie. „Cochilia” înconjoară întreaga clădire, cu excepția celor doi pereți de sticlă. Transparența fațadei de sticlă poate fi reglată electronic. Acea casă futuristă este susținut de o structură armată cu fibre de carbon.

O casă futuristă din California

fațadă elegantă din sticlă - design exterior futurist

scări futuriste în aer liber

Acea casă futuristă este format din două etaje accesibile printr-o scară deschisă. Ușa din față se deschide automat și se dezvăluie o zonă de living spațioasă. La primul etaj se află bucătăria, sufrageria și camera de zi cu un design extrem de minimalist. Scările moderne duc la etajul al doilea și la dormitoare. Toate interioarele sunt vopsite în alb. Lumina soarelui vine prin fațada de sticlă și alte deschideri mici din „coajă”. Un sistem modern luminează casa futuristă și o face să pară aproape extraterestră.

De K.H. Christova

casa minimalista moderna cu design futurist

design modern de casă minimalistă

fațadă futuristă modernă

fațadă albă modernă

ușă automată futuristă modernă

design futurist

iluminat modern în casa futuristă

iluminat futurist

interior futurist modern

interior minimalist modern