arhitectură

Casa eco modernă de Sharon Neuman Architects în Israel

modern-eco-house-Sharon-Neuman-Architects-Israel

Acest uimitor, casă eco modernă a fost construit în 2011. A fost realizat de arhitecții talentați ai companiei israeliene Sharon Neuman Architects Proiectat în Herzliya, Israel. Ca o casă ecologică modernă, are toate facilitățile pe care ar trebui să le aibă o casă eficientă din punct de vedere energetic. În plus, câteva soluții inovatoare noi care fac acest lucru posibil casă eco modernă bucură-te de razele soarelui tot anul.

Amenajarea teritoriului – casa ecologică modernă din Israel

amenajare a teritoriului-eco-casă-Israel

Casa ecologică modernă cu două etaje are o suprafață de 2.314 metri pătrați. Deoarece se află pe un lot foarte îngust, designerii îi adaugă o altă proprietate. Ați întâmpinat unele dificultăți în ceea ce privește elementele de economisire a energiei. De exemplu, peretele estic al acestuia este durabil, casă eco modernă doar câteva deschideri. Cu toate acestea, deoarece acestea sunt așezate corect, zona de est a casei primește cantitatea maximă de raze solare și căldură. Pereții din partea de sud sunt extrem de puternici, astfel încât blocul vestic să obțină un flux de aer complet și lumină. Există, de asemenea, un încălzitor de apă și un bazin de retenție a apei de ploaie, unde apa poate fi stocată și reciclată, dacă este necesar. Casa are acces la aer și lumină din toate părțile.

Design interior ecologic – casa ecologică modernă din Israel

ecologic-design interior

Structura și designul interesant fac acest lucru uimitor, casă eco modernă o casă foarte de dorit. Este absolut perfect pentru o viață permanentă. Una dintre cele mai mari probleme cu care s-au confruntat arhitecții atunci când proiectează Casa Eco Atmosfera familială a fost unul dintre cele mai importante aspecte ale unei case. Dar această casă cu consum redus de energie are acea senzație caldă a atmosferei autentice de casă. Acest lucru îl face superior, nu numai în ceea ce privește eficiența energetică și arhitectura, ci și în ceea ce privește designul interior. Această casă ecologică frumoasă și modernă este casa viitorului.

   Design ecologic durabil în casa ecologică

eco-friendly-durabil-design-eco-house

casa ecologică de arhitectură durabilă în Israel

durabilă-arhitectură-eco-casă-Israel

design alb în zona de luat masa

zonă de luat masa cu design alb

casă eco eficientă din punct de vedere energetic

casă eco eficientă din punct de vedere energetic

casă ecologică cu două etaje în Israel

casa cu două etaje eco-Israel

mobilier simplu în casa eco

simplu-mobilier-eco-casă

Baie cu design simplu

baie design simplu

Schema de culoare albă a coridorului în casa eco

coridor-alb-schemă de culori-eco-casă

zonă de living spațioasă

zonă de living spațioasă

Casă ecologică în Israel – fațadă albă

eco-house-israel-white-fatade

Zona de relaxare în casa eco

zona de relaxare-casa eco

Iluminatul ecologic al casei

iluminatul ecologic al casei

Planul de construcție Ökohaus-Sharon-Neuman-Arhitecți