arhitectură

Casa din lemn integrează scara care economisește spațiul în spațiul de locuit modern

Dale de piatră pardoseli pietricele acoperiș din lemn grinzi albe

Unul modern Casă din lemn în mijlocul unui cartier dens populat din Singapore fascinează cu planificarea spațială bine gândită și conceptul de economisire a spațiului.

Casă din lemn – excelentă arhitectură modernă

Balustradă din sticlă din oțel din lemn tavan de perete din sticlă

Acea Casă din lemn focalizează perfect peisajul. Clădirea este situată pe un teren îngust, ceea ce a reprezentat o provocare majoră pentru arhitecți. Pe de o parte, doreau să utilizeze cât mai bine spațiul disponibil și, pe de altă parte, clienții doreau în mod absolut să aibă o grădină. Le place să rămână în aer liber vara și le place să-și mute viața afară. Problema a fost rezolvată într-un mod creativ – casa și grădina erau conectate perfect. Designul interior inspiră utilizarea materialelor naturale. Lemnul caracterizează interiorul și slăbește austeritatea elementelor din beton. Culoarea caldă a tavanului contrastează cu pardoseala albă. Ferestrele din podea până în tavan permit multă lumină solară în interior și deschid casa spre grădină.

Casa din lemn – scara care economisește spațiu îmbunătățește designul interior

Pardoseală sistem de rafturi cu design original de tavan

Punctul culminant absolut în interior este scara care economisește spațiul, care leagă parterul de etajul al doilea. Elementele din lemn și balustradele din sticlă creează o conexiune vizuală cu interiorul. Structura din oțel, care poate fi citită în interior, oferă stabilitate. Datorită conceptului original, există suficient spațiu dedesubt pentru o zonă de living confortabilă, în timp ce dormitoarele sunt la etaj. Toate ferestrele au vedere la grădină, care este protejată de stradă de plante cu ziduri înalte. Un mic iaz și specii de plante native fac ca grădina să pară naturală și primitoare. Acea Casă din lemn este un proiect al studioului de arhitectură Guz.

Arhitectură modernă din Singapore – conexiune perfectă între casă și grădină

Forma grădinii plante exotice copaci

Intrare în casă cu iaz de grădină și plante exotice

Casă de intrare tavan din lemn dale grădină iaz

Acoperiș și perete din lemn cu plante

Iazul de grădină plante veșnic verzi idei de proiectare a tavanului din lemn

Design creativ de tavan și multe luminatoare

Idei de design Idei moderne de design pentru case

Sistem de rafturi la etajul al doilea

terenuri mici, economie de spațiu, design interior materiale naturale

Proiectare perete arhitectură modernă exotică casă familială

Unul modern Casă din lemn în mijlocul unui cartier dens populat din Singapore fascinează prin planificarea spațială bine gândită și conceptul de economisire a spațiului.