arhitectură

Casa de vară modernă, ușor de întreținut, imită împrejurimile sale

Casă modernă de vară pe insula Skatoz de la Filter Arkiteketer din Oslo

casă elegantă pe plajă ușor de întreținut

Acest modern Casa de vacanta este situat în Skatoy, o insulă din frumosul arhipelag de pe coasta de sud a Norvegiei. Acest proiect interesant a inclus o renovare a vechii reședințe. Casa originală nu a putut fi restaurată, deoarece construcția ei era complet putredă. Nou creat Casa de vacanta are o formă modernă care imită mediul într-un mod inovator.

Casă de vară modernă ecologică

casă de lemn de coastă în Norvegia

Proprietarul casei a stabilit standardul unei îngrijiri ușoare Casa de vacanta. Rezultatul este o structură care imită pietrele și flora insulei. Acoperișul a fost realizat din Sedum – pe de o parte este ecologic, pe de altă parte oferă protecție de înaltă calitate împotriva căldurii de vară și a izolației în timpul iernii. Structura principală a casei este formată din pereți de piatră și căptușeală din lemn. Construcția sa dovedit a fi rezistentă la intemperii și ușor de întreținut. Elementele din lemn de pe fațadă îmbătrânesc în timp și arată din ce în ce mai natural. Acea Casa de vacanta are o formă geometrică simplă, dar arată mult mai natural datorită materialelor utilizate.

Arhitectură modernă cu întreținere redusă – o casă de vară în Norvegia

casă de plajă ușor de întreținut - perete din lemn

casă modernă pe litoral - perete din lemn

Așa cum se întâmplă adesea, proprietarul casei a cerut unul Casa de vacanta, în care exteriorul și interiorul se contopesc unul în celălalt. În cele din urmă, zona frumoasă a fost principalul motiv pentru care asta Casa de vacanta a fost construit chiar acolo. Arhitecții s-au confruntat cu provocarea proiectării unei case deschise cu o zonă privată. Zona de zi spațioasă oferă o priveliște frumoasă, în timp ce două volume inteligent proiectate ascund o zonă privată bine protejată, cu o terasă la etajul al doilea. În acest fel, casa de vară ușor de întreținut este o reședință deschisă și în același timp privată pentru vară.

De la Jaz

casă modernă pe plajă - terasă

Fațadă de piatră în casa modernă de coastă, ușor de întreținut

design modern, incitant, ecologic - casă în Norvegia

dormitor modern cu perete din lemn

proiectarea casei ecologice - casă în Norvegia

Decor în casa modernă de pe plajă

design modern de casă ecologică

bucătărie albă modernă

design modern de case - casă în Norvegia

Planul de construcție al casei de plajă ușor de întreținut din Norvegia

Planul de construcție al casei de coastă din Norvegia