arhitectură

Casa de fier

de arhitectul Johnsen Schmaling

design modern de casă de țară - casa de fier

Aceasta este o casă modernă construită pe fundațiile unei clădiri mai vechi. A fost proiectat de arhitectul Johnsen Schmaling. Aceasta este o casă care combină simplitatea, intimitatea și rafinamentul. Este, de asemenea, un adevărat exemplu de modul de a lua structuri învechite și a le reproiecta pentru a le face funcționale.

Un design interior interesant – casa de fier

interior modern elegant în zona de living

Clădirea face parte din casele de țară din anii 1970 ridicate într-un sanctuar sălbatic din Prairie, Wisconsin, în această primăvară. Acea Casă a folosit elementele de bază ale unei vechi case de țară. Noua structură oferă rezidenților o zonă privată mare. Plăci de oțel au fost instalate pe trei dintre pereții casei. Ultimul perete orientat spre sud rămâne deschis spre o curte. Acesta este partea din spate a casei, care oferă o vedere frumoasă a pădurii naturale.

Acea Casă este format din două niveluri. Nivelul de deasupra solului are o formă dreptunghiulară. Subsolul este destinat garajului și se poate ajunge numai dintr-o parte a casei. În față a fost construită o scară exterioară, care duce la un foaier mic și vitrat. Fațada de sticlă formează un fel de observator pe acoperiș. Acoperișul, care are o ușoară înclinare, este susținut de fermele din oțel-lemn. Toate liantele din interior sunt adaptate schemei de culori a designului interior.

  un design interior interesant pentru camera de zi

interior interesant - camera de zi

EisenhauArată simplu și modern. În interior, suprafețele lustruite și mate sunt amestecate foarte bine, astfel încât camera să pară mai plină de viață. Soarele strălucește prin ferestre și lumina înmoaie culoarea naturală închisă a camerelor.

De K.H. Christova

design interior minimalist elegant