arhitectură

Casa cu blat de marmură și parchet cu șiret îmbină diferite stiluri

Blat de marmură în bucătărie în alb-gri cu insulă de bucătărie

Această atractivă casă unifamilială este situată în Carlton, Australia și a fost proiectată de Biasol. Acesta aparține unei familii mici, care se bucură de viața în centrul orașului și au un punct moale pentru istorie, arhitectură și diferite stiluri de design interior. Forma alungită a casei este izbitoare, pentru care trebuia găsită o distribuție adecvată a camerei și mobilier. În opinia noastră, arhitecții au rezolvat foarte bine această sarcină. Toate camerele sunt plăcut luminoase și suficient de spațioase pentru a garanta o viață de familie confortabilă. Și pentru a asigura o natură suficientă în ciuda amplasării în oraș, curtea interioară a fost dotată cu o mulțime de plante. O altă caracteristică este amestecul de diferite stiluri pe care am dori să vi le prezentăm mai jos. Popularul blat de marmură, care a fost folosit atât în ​​bucătărie, cât și în baie, trebuie cu siguranță menționat.

Diferite stiluri de amenajare, blat de marmură și parchet cu șiret

Blat de marmură pentru o bucătărie minimalistă cu fronturi albe

Dacă te uiți la frumoasa fațadă a casei, observi două stiluri diferite: Pe de o parte, impresionează cu o terasă cu caracter în stil italian, care este compusă, printre altele, dintr-o balustradă elegantă din fier forjat. . Acest lucru este completat de frumoasele ornamente care sunt tipice stilului victorian și creează o notă de romantism. Când intri în casă, vei fi surprins de farmecul unui apartament parizian clasic. Acest stil atemporal se caracterizează prin camere luminoase, detalii elegante, cum ar fi blatul de lucru din marmură și parchetul cu hering și zone suficiente în care întreaga familie și prietenii se pot aduna și petrece timp împreună. În plus, există mobilier special realizat care ar trebui să corespundă dorințelor rezidenților și proprietăților casei.

Blat de lucru pentru bucătărie în aspect de marmură

Parchet cu hering și insulă de bucătărie modernă cu marmură albă

Pentru a lăsa suficientă lumină să inunde în camere, a fost dezvoltat un concept de două etaje. Acestea sunt conectate între ele prin curtea interioară deja menționată. Și tocmai această curte interioară înlocuiește ferestrele lipsă și permite pătrunderea unei lumini suficiente în camere. Placarea din lemn alb pentru pereți reflectă, de asemenea, lumina. La primul etaj se află livingul cu zonă de luat masa și bucătărie, care impresionează prin aspectul său modern. Blatul de marmură pentru bucătărie în alb arată elegant și se adaptează perfect acestui aspect modern. Blatul de lucru din piatră naturală în alb nu este combinat doar cu suprafețele de bucătărie albe, ci și cu diverse elemente negre, care includ masa de luat masa, scaune de bar și rame pentru ferestre. De asemenea, la primul etaj există o toaletă și o baie.

Așternerea parchetului cu hering

living modern cu zonă de luat masa și bucătărie cu blat de marmură

La etajul al doilea sunt două dormitoare și o baie mai mare, toate conectate printr-un hol lung și elegant. Pardoseala ar trebui menționată și aici, care nu doar împodobește holul, dar este deosebit de eficientă aici. Este un parchet de heringbone uluitor. Parchetul cu hering a fost ales în gri și creează astfel schimbarea necesară față de pereții albi. Dormitorul este inundat de lumină și impresionează cu o tăblie elegantă, acoperită cu catifea în albastru-gri. Trebuie menționate și noptielele potrivite în verde din marmură, care, în ciuda culorii lor deosebite, amintesc de blatul de marmură din bucătărie..

Blat din marmură în baie

Acoperiș încastrat în baie și duș deschis cu cadă

Piatra naturală în aceeași culoare cu blatul din piatră naturală din bucătărie se găsește și în baie. Marmura albă a fost folosită acolo pentru a îmbrăca pereții, ca podea și ca blat de vanitate. O altă baie este împodobită cu un blat de marmură în verde.

Ferestrele cu vedere spre curtea interioară și insula bucătăriei în alb cu accente maro

Această culoare este în prezent foarte la modă și nu numai că arată elegant, dar și extravagantă și oferă, de asemenea, culoare în interiorul altfel simplu. Acest blat de lucru cu aspect de marmură verde este combinat cu familiara piatră naturală gri și albă din bucătărie și baie. Frumosul model cu șaibă a fost din nou ales pentru podea.

Culori calde și subtile

masă ovală de mare luciu lângă bucătăria din piatră naturală cu blat de marmură

Atât materialele, cât și culorile interiorului casei sunt, în mare, calde și discrete. Culorile mai închise, cum ar fi maro, negru sau blatul de marmură verde închis, decorează zone mai mici sau setează accente. Toate acestea își propun să suplinească lipsa de lumină datorită formei lungi a casei și a faptului că este o casă cu terase. Acest lucru creează un aspect spațios și, mai presus de toate, primitor, care este chiar îmbunătățit de bucătăria elegantă din marmură și băile din piatră naturală, mobilierul modern și stilurile fermecătoare ale designului interior. Această casă cu blaturi diferite din piatră naturală este exemplul perfect că diferite stiluri pot fi ușor combinate între ele.

mobilierul și decorul simplu și modern sunt atemporale și elegante

living luminos cu canapea albastră și acoperire de perete albă

Oglindă permanentă cu cadru din metal negru în dormitor și scări din lemn gri

zonă de scară simplă, cu ferestre mari și accente de metal negru

parchet modern cu șiret în gri pe hol și pereți albi

Pat de catifea din dormitor în noptiere din marmură albastră-gri și verde

mobilier de dormitor atemporal în stil francez cu lămpi de noptieră elegante

Model de șanț pentru plăcile de marmură din dulapul mare cu oglindă din baie

blat de marmură verde ca accent în baia din piatră naturală

Blat de marmură verde pentru baie cu dulapuri minimaliste

mică grădină cu terasă și fațadă modernă în aspect de beton

Casă cu stiluri italiene franceze și victoriene

Planul etajului de la primul etaj al casei Atrio by Biasol

etajul al doilea cu dormitor și baie mare

Casă terasată cu o curte interioară luminoasă și o mulțime de plante

Vedere din față a casei cu balustrade din fier forjat și accente victoriene

Partea de vest cu ferestre mari pentru camere luminoase

Proiect de construcție pentru o casă în Australia în centrul orașului

Proiectat de Biasol.