arhitectură

Casă pe plajă cu design minimalist în Peru

Las-Lomas-i-05-Vertice-Arquitectos

Case pe plajă cu un design minimalist modern sunt interesante cu ideile lor originale și legătura lor naturală cu împrejurimile plăcute de vară. Vedem ceva foarte special la Las Lomas acasă i-05, una uimitoare Casă pe plajă cu un design minimalist. Această arhitectură incredibilă, cu construcția sa ciudată și bizară, poate părea puțin ciudată, dar arată absolut fantastic în mijlocul unei frumoase plaje retrase.

Casă de plajă cu un design minimalist – fațadă albă și arhitectură neobișnuită

casă-plajă-fațadă-albă-arhitectură-neobișnuită

Las Lomas i-05 este o casă de plajă cu arhitectură minimalistă proiectată de Vertice Arquitectos. Casa este situată în Peru, a fost fondată în 2000 și de atunci designerii ei au lucrat mai ales la proiecte cu design minimalist. Casa lor pe plajă neobișnuită și fermecătoare din Peru – Las Lomas i-05 – a fost proiectată și construită pentru un client privat. Acest client știa exact ce dorea – ceva extraordinar și suficient de confortabil pentru a-i fi iubit Casă pe plajă cu un design minimalist  a fi.

casă de plajă albă, cu un design minimalist

casă-plajă-minimalist-alb-design

Las Lomas i-05 este situat în Beach Hills, Lima, Peru. Pentru a fi mai precis, casa este undeva între drum și plajă. Cele două medii opuse – autostrada urbană și frumusețea naturală a oceanului – se potrivesc cu ideea principală din spatele acesteia Casă pe plajă cu un design minimalist. Casa este din mai multe structuri construite și asamblate din beton solid și marmură solidă. Setările originale de iluminare facilitează distincția între diferitele zone ale clădirii.

Casă pe plajă în Peru cu iluminare magică

casă-plajă-peru-iluminat-magic

Acest fantastic Casă pe plajă cu un design minimalist impresionează și prin designul interior. Camerele sunt mobilate cu mobilier de salon și sunt împodobite cu sticlă și ornamente transparente, în armonie cu piscina din interior și oceanul din afara casei. Paleta albă din construcție este decorată cu ornamente de argint și aur.

Abigail

Casă pe plajă în Peru, cu mobilier minimalist

casă-plajă-peru-mobilier-minimalist

Casă pe plajă cu terasă exterioară și piscină

casă pe plajă-terasă-piscină

arhitectură ciudată din casa de pe plajă din Peru

ciudată-arhitectură-plajă-casă-peru

Casă pe plajă cu un design minimalist alb

casă de plajă design minimalist alb