arhitectură

Casă modernă cu design minimalist pe o pantă în Elveția

casă cu design minimalist Elveția pe deal

A casa moderna cu un design minimalist este situat pe dealul din Elveția. Clădirea era din Baumschlager Eberle proiectat și construit în 2011 și se întinde pe o suprafață de 480 mp. Designul casei a fost modelat prin forme dreptunghiulare, precum și prin amplasarea sa pe pantă. Arhitectura modernă a încercat să aducă o anumită dinamică în structura destul de imobilă a casei. Panta necesită o construcție în trepte, iar locuitorii pot alege între două etaje. Structura de pe ambele niveluri urmează principiul „de la exterior la interior” și se caracterizează printr-un interior spațios.

Casă modernă construită pe o pantă în funcție de particularitățile terenului

casa moderna cu piscina cu design minimalist

A casa moderna pe versant, trebuie luate întotdeauna în considerare particularitățile topografiei. În acest caz, cele două etaje sunt conectate prin intermediul unui atrium. Camera ocupă o locație optimă în formă de U. Un pod la nivelul intrării, care duce la atrium, permite o vedere a curții din față. Un atrium suplimentar subliniază amplasarea camerei de zi, orientată spre nord-vest. Construcția casei din partea de nord arată ca o parte a pantei și face ca întreaga structură să fie completă.

Casă modernă pe o pantă cu vedere panoramică la lac

casă cu design minimalist perete din sticlă Elveția

O astfel de casa moderna ar trebui să permită o vedere panoramică a frumoaselor împrejurimi naturale. Deoarece există un lac în apropiere, arhitectura casei a fost concepută pentru a asigura o vedere a caracteristicilor naturale din regiune. Din această parte a casei există în mod logic camere, cum ar fi bucătăria și camera de zi. Restul camerelor private sunt orientate spre sud. Designul minimalist permite o tranziție lină între natură și structură. Există, de asemenea, o piscină în curtea din spate a clădirii. Această arhitectură modernă interesantă și uimitoare este cu siguranță nu numai practică, ci și un adevărat tratament pentru ochi.

Curtea dintre cele două părți principale ale casei

casă modernă cu curte cu design minimalist

Vedere panoramică uluitoare asupra lacului

casă cu design minimalist elveția

Atrium frumos separat de casă de un perete de sticlă

casa cu design minimalist atrium elveția

Planul arhitectural al nivelelor casei

casă modernă cu subsol cu ​​design minimalist

Planul arhitectural al casei de sus  casă modernă cu design minimalist etaj superior

Planul arhitectural al proprietății  casă cu design minimalist elveția teren

Planul casei

casă cu design minimalist elveția plan de etaj

Fotografii de Roland Halbe