arhitectură

Casă ecologică în pădure

Casă Eco - arhitectură modernă - fațadă din lemn

Această casă elegantă din lemn este situată în San Harbour, NY. Este o clădire veche care a fost renovată de arhitecții Jendretzki. Numele districtului în care se află această casă este „Berg-Elend”. Dă impresia falsă a unei zone neplăcute, decorul fiind foarte frumos și calm, amenajat într-o pădure de foioase care schimbă vederea în fiecare anotimp. Ideea renovării acestei case vechi este confirmată de conceptul pentru o Casa Eco, care este modern și rural, inspirat aproape de natură și are un preț corect pentru activele sale, a adăugat.

O casă ecologică în pădure

Casă Eco - design modern de casă - perete din lemn

Acea Casa Eco are două niveluri. Planul de etaj pare neobișnuit. Există o sală media, o sală de exerciții, o spălătorie și o cameră mecanică pe o parte a etajului întâi și un dormitor pe cealaltă, cu o casă mare de biliard care le separă. La etajul al doilea se poate ajunge printr-o scară interioară, precum și printr-o scară în aer liber. Livingul și sala de mese stau acolo în celelalte trei dormitoare. Acea Casa Eco are un portal mare frumos și mai multe platforme.

pădurea eco-casă – amenajări interioare

Decorațiuni interioare în casa ecologică - perete de piatră interesant

Principalul material care alcătuiește întregul Casa Eco făcut este lemn. Lemnul este vizibil peste tot în casă și creează o atmosferă confortabilă. Se amestecă frumos cu pădurea din jur. Lemnul predomină și în interior. Schema de culori din interior este formată din alb, maro și bej, ceea ce creează o ambianță plăcută

Acest Casa Eco este, de asemenea, conceput ca o clădire ecologică. Are panouri solare pe acoperiș pentru a colecta lumina soarelui și a o transforma în energie pentru casă. Există și un canal de ploaie. Nu în ultimul rând, cea mai mare parte a lemnului care a fost folosit pentru a-l construi este lemn recuperat și compozite din lemn. Pluta este folosită și ca material ecologic.

Cu aspectul său simplu și modern și respectarea mediului, această casă rămâne ieftină chiar și în locația sa.

de Kristina Hristova

living modern - design interior elegant

interior modern - sufragerie

Vila Wienberg – casă unifamilială renovată caracterizată prin contraste