arhitectură

Casă din paleti euro – arhitectură ecologică din Austria

Paleti din lemn Haus Stadt-Wien

Vă prezentăm o idee creativă și ecologică a ceea ce poate fi construit din paleți din lemn. Acea Casă realizată din paleți euro este o instalație modernă. Este întotdeauna interesant pentru echipa noastră când vedem o idee pentru o construcție durabilă realizată din materiale neconvenționale – sperăm că veți fi fascinat și de clădire!

Casă din paleți euro – clădire mobilă durabilă

Europaleti de casa - constructie moderna

Acea Casă realizată din paleți euro a fost creat de doi studenți – Schnetzer Andreas Claus și Pils Gregor din Viena. Ați proiectat și implementat proiectul pentru o arhitectură modernă și durabilă, care este mobilă. Scopul lor era să arate că clădirile ieftine și multifuncționale pot arăta bine. Cu proiectul ați ocupat primul loc într-o competiție – și de atunci casa din paleți din lemn a fost expusă în mai multe orașe din Europa – Veneția, Viena, Linz și Grenoble, pentru a numi doar câteva. În prezent se află în Africa de Sud. Datorită costurilor reduse de construcție – 11 USD pe metru pătrat, clădirea este o alternativă sensibilă pentru familiile cu un buget restrâns. Casa urmează tendințele minimaliste – este un cub care se deschide către împrejurimi printr-un perete de sticlă. Nu lipsește nimic în interior – și totul a fost realizat din paleți europeni. Este un mod inteligent de a folosi lemnul reciclat.

Casă din paleți euro – iluminat modern și interior

design mobil palet din lemn pentru case

Acea Casă realizată din paleți euro inspiră nu doar funcționalitatea, ci și designul. Interiorul a fost amenajat conform conceptului general. Paletii din lemn lasă suficientă lumină în interior în timpul zilei, iar iluminatul face ca casa să strălucească seara. La îndemână pentru persoanele care trebuie să se mute și ele – casa este mobilă și poate fi transportată dintr-un loc în altul. Această idee inovatoare ne-a convins complet!

Casă mobilă din paleți din lemn

Arhitectură durabilă pentru casă de paleți din lemn

Casa este formată din mai multe module

Construcție de case construcție modulară proiectare paleți din lemn

Mobilier realizat din paleți europeni în interiorul casei

Interiorul casei de paleți-neconvențional

Casa poate fi folosită și ca showroom

Euro paleti material de constructie arhitectura casei

Iluminatul din casă – arhitectură neconvențională și durabilă

Iluminatul casei de paleți din lemn

Casă de bușteni din panouri europene – idee din Austria

Seară de iluminat pentru casă de paleți euro

Terasa din lemn și fațada vitrată deschid casa spre împrejurimi

Terasă din lemn casă euro paleti mobilier design

idei mobilier euro palet