arhitectură

Casă de vară de lux cu un concept inspirat

Casă de vară de lux cu un concept inspirat

casă-modernă-de-vacanță-ocean-Puerto-Rico

Situat în San Juan, Puerto Rico, acesta Casa de vacanta inspiră cu arhitectură inspirată. Vară, soare și ocean – de ce ai mai putea avea nevoie pentru a fi fericit? Conceptul unic al casei de vacanță este foarte sculptural și arhitectural și a fost dezvoltat cu o abordare artistică. Casa Mar este un proiect de casă de lux pe plajă pentru boemi și reprezintă o nouă latură a arhitecturii minimaliste – o clădire deschisă cu suficient spațiu privat pentru o familie tânără. Amplasarea excelentă a casei i-a inspirat pe arhitecții din Coleman-Davis Pagan să-și creeze designul.

Arhitectură modernă – casă de vară în Puerto Rico

casă-de-vacanță-lux-modernă-Puerto-Rico

arhitectura moderna fatada casei de vara

Acea Casa de vacanta în Puerto Rico are o structură de beton stabilă, cu o fațadă albă și multe deschideri. O parte a casei are accente incitante și arată rustic. Culoarea maro și motivele contrastează cu arhitectura minimalistă, altfel simplă. Acest amestec interesant între stilul rustic și cel clasic poate fi văzut și în interior. Mobilierul elegant din lemn creează o atmosferă confortabilă în zona patio, în timp ce pereții și podelele arată aproximativ dur. Schema de culori este de obicei minimalistă – alb, gri și bej. Pereții din lemn închis la culoare, picturile moderne pe pereți și fotoliile roșii pun accentele.

Rustic și modern – amestec interesant de stiluri în interiorul casei de vară

Sala de mese-casă de vacanță-casa-mar

Scară de lemn cabană interioară

Abordarea creativă a arhitecților a fost una de succes Casa de vacanta care este deschis și totuși are o structură stabilă care arată modernă, dar și rustică, care combină eleganța și stilul boem. Opusele atrag – și astfel lemnul, piatra, betonul și sticla sunt create într-un mod unic de către arhitecți Coleman-Davis Pagan combinate pentru a crea această casă de vară exclusivă ca urmare.

De la Abigail

Pat elegant cu baldachin în dormitor

dormitor negru cu pat cu baldachin, dormitor pentru casă de vară

Stil scandinav în sufragerie

mobilier-roșu-sufragerie-stil scandinav

Mobilier din piele în sufragerie

Canapea din piele-fotoliu din piele-living-Casa-Mar

Bucătărie alb-negru

Bucătărie interioară de lux alb-negru

Piscina cu mobilier de exterior

mobilier-modern-casă-de-vară-piscină-terasă

Fațadă modernă – casă de vară minimalistă

casa-de-vacanta-arhitectura-moderna-interesanta-fatada

Casa Mar -casa de vară- plan

Planul casei de vacanță Casa Mar