arhitectură

Casă de privighetoare – o idee modernă de design

arhitectură modernă - o casă de vis casă privighetoare

Există două cuvinte care reprezintă acest lucru Casă de privighetoare cel mai bine descrie: supradimensionat și luxos. Acest design uimitor și modern de Marc Canadell este îndreptat spre West Hollywood. Pe suprafața impresionantă de 2743 m², așa-numita casă de privighetoare oferă o zonă de zi enormă, cinci dormitoare și opt băi, tot ce aveți nevoie la Hollywood.

design modern de case de la Hollywood – casa de privighetoare

Design interior cu multă decorație și culoare Casă de privighetoare

Acea Casă de privighetoare  este situat pe un deal și oferă posibilitatea de a vă bucura de natură în liniște. Această locație l-a încurajat pe designer să creeze un adevărat paradis pentru cei bogați. El acordă la fel de multă atenție atât interiorului, cât și exteriorului. Casa are o mulțime de platforme deschise pentru relaxare, care sunt combinate cu mobilier confortabil, șeminee și zone de piscină. Iarba verde, niște palmieri și vegetația scăzută cresc în grădină, oferind casei un aspect proaspăt.

un design de casă de lux – casă de privighetoare

Zona exterioară - piscină modernă

Acea Casă de privighetoare a fost construit pe două niveluri. Majoritatea pereților și tavanelor interioare sunt vopsite în alb. Mobilierul minimalist arată mai interesant datorită decorului său extravagant. Camerele sunt deschise cu generozitate peisajului.

Cel Mare Casă de privighetoare  oferă rezidenților mai multe spații interioare spațioase. Fiecare cameră a fost concepută pentru a avea propria atmosferă unică. Zona de living include o cameră spațioasă. Pardoseala întunecată lasă să iasă mobilierul alb. Bucătăria și zona de luat masa au, de asemenea, podele întunecate și un amestec de mobilier alb-negru. Dormitoarele se caracterizează prin pereții lor întunecați. Există o conexiune comună între toate aceste spații – designul lor ultra-strălucitor creează senzația de estetică luxoasă și bogată.

De K.H. Christova

decor interior contemporan în camera de zi

un perete de sticlă - design modern de casă

un dormitor modern cu accente întunecate

Amenajare home theater cu canapele gri

Camera de zi cu șemineu și Pop Art Merilyn Monroe art

Filmul este proiectat pe fațada casei

piscină infinită dreptunghiulară frumos luminată

șemineu dreptunghiular integrat în podea

Vitrare din podea până în tavan, canapele XXL din bej, podea din lemn închis la culoare

De Marc Canadell