arhitectură

Casă de lux ecologică din California

casă de plajă de lux - fațadă față

Situat în Laguna Beach, California, acesta casă de lux  se amestecă perfect cu împrejurimile sale și menține o imagine de ansamblu asupra oceanului. Proiectat de arhitecții Schola, acest design izbitor încorporează panta în construcție. Clădirea se caracterizează prin volumele sale dreptunghiulare, asimetria plăcută și o relație armonioasă între interior și exterior.

Casă luxoasă din California, cu un design modern

luxoasă casă pe plajă - grădină

Casa a fost construită cu grinzi de buiandrug. Este o soluție practică și permite extinderea casei la o dată ulterioară. Desigur, construcția tradițională a influențat forma proprietății și așa a fost creată fațada sa unghiulară specifică. A casă de lux ar trebui să radieze confortul și căldura. După cum este de așteptat, proprietatea se deschide spre panoramă cu geamuri de dimensiuni ridicate. Materialele precum piatra și betonul aduc tensiune în construcție în culori deschise, naturale. Oțelul vopsit contrastează cu acest lucru și asigură un stil arhitectural clar și modern.

Design interior luxos – o casă pe plajă în California

casă de plajă de lux - decor de artăLemnul cald a fost folosit în interior, ceea ce face ca camerele să pară calde și primitoare și creează intimitate. Interiorul este încă modern și simplu, unele mobilier colorat setează accente în sufragerie și în bucătărie. Cu ideea naturii, arhitecții im casă de lux Sisteme ecologice de economisire a energiei și sisteme de reciclare instalate. Dacă aveți privilegiul de a trăi într-un mediu atât de frumos, protejați-l și pe acesta.

De la Jaz

casă de lux pe coasta din California

casă elegantă pe plajă - baie confortabilă

Decor interior - canapea colorată

bucătărie galbenă modernă

culori calde în sufragerie

Placare din lemn în sufragerie

Casă de lux - fațadă de sticlă

terasa moderna din lemn - lux

Exterior de lux la malul mării

Casa exotică Casa Fazenda din Brazilia oferă un refugiu în natură