arhitectură

Casă de lux de avangardă cu arhitectură minimalistă în Spania

casa-avangardă-spania-hidalgo-hartman

Casa Pocafarina este o Casă de lux cu arhitectură minimalistă și construcție avangardistă. Ideea de a construi în acest mod ciudat și exclusiv vine de la concepția oamenilor din peșteri, deși în secolul XXI de astăzi. Da, acesta exclusiv Casă de lux cu arhitectură minimalistă este confortabil, confortabil și prezintă soluția la cea mai frecventă problemă din zilele noastre, simțindu-se rău și blocat în spatele a patru pereți.

Casă de lux cu arhitectură minimalistă în Spania

arhitectura-minimalista-spaniola-casa-de-lux-patru-aripi

Cel ingenios Casă de lux cu arhitectură minimalistă se numește Casa Pocafarina și se construiește în Girona, Spania. În plus, Casa Avantgarde este un proiect al Hidalgo Hartman, că trebuie să știți dacă sunteți un fan al lumii spaniole a arhitecturii moderne. Ceea ce este deosebit de impresionant la acest proiect este frumoasa fațadă și poate cele patru aripi ale casei – excentrice și ingenioase, nu-i așa??

Casa Pocafarina – Casă de lux cu arhitectură minimalistă

casa-de-arhitectura-minimalista-spaniola

Casa Pocafarina de Hidalgo Hartman poate fi considerată avangardă Casă de lux cu arhitectură minimalistă a cărei caracteristică principală este soliditatea. Betonul, fierul și piatra ca materiale principale asigură faptul că această casă va rezista întotdeauna vremii de afară – ați înțelege dacă ați locui într-o Spanie atât de fierbinte și frumoasă Casă de lux cu arhitectură minimalistă precum Casa Pocafarina.

Arhitectură minimalistă spaniolă și design interior

arhitectură-minimalistă-spaniolă-design-interior

În această casă exclusivă putem vedea un minimalism tipic care domină decorul, amenajarea mobilierului și decorurile din camere – deși, poate este mai bine pentru noi să spunem că există o lipsă de motive decorative. Simplu și curat, excentric și spațios, camerele din Casă de lux cu arhitectură minimalistă Casa Pocafarina impresionează prin eleganță și frumusețe.

Abigail

Beton și sticlă – arhitectură modernă spaniolă

beton-sticla-arhitectura-spaniola-moderna

design-bucatarie-arhitectura-minimalista-spania

design interior minimalist Casa Pocafarina

design-interior-minimalist-casa-pocafarina

arhitectură minimalistă în Spania – Casa Pocafarina de Hidalgo Hartman

minimalist-architecture-spain-casa-pocafarina-hidalgo-hartman

Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-architecture-plan Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-sketch Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-construction-plan Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-plan