arhitectură

Casă de familie cu terasă pe acoperiș, piscină și vedere pitorească la lac

Casă solidă, arhitectură contemporană, piscină cu patru etaje

Acest fascinant Casă de familie cu terasă pe acoperiș și piscina de pe acoperiș oferă vederi spectaculoase asupra lacului Okanagan, care este lângă Kelwna, în sudul Columbia Britanice, Canada. Studioul de design și arhitectură David Tyrell Architecture a îndeplinit visele multora cu acest proiect. Clădirea frumoasă are patru etaje, o terasă amplă la soare cu o piscină încorporată și impresionează prin arhitectură și lux interesant.

Casă de familie privată cu terasă pe acoperiș în Canada

Șezlongurile cu terasă însorită au o piscină de design

Ce în asta Casă de familie cu terasă pe acoperiș Exista din abundenta este lumina soarelui. Interiorul este luminos și spațios, cu o mulțime de pereți și ferestre imense de sticlă care oferă în același timp vederi diferite și atractive asupra naturii. Camerele de zi, care sunt conectate între ele, au fost mobilate modern într-o schemă de culori calde și complet echipate. Terasa de pe acoperiș arată ca o extensie naturală a peisajului. Piscina de pe acoperiș este poate punctul central al casei. Este locul de vis pentru relaxare – la piscină puteți sta la soare, puteți bea o băutură răcoritoare și vă puteți bucura de priveliștea pitorească. Acest proiect excelent al lui David Tyrell a devenit un simbol al stilului și inovației datorită designului său simplu.

Arhitectură contemporană – casă de familie cu patru etaje, cu terasă pe acoperiș

Casă Modern Pool Kelowna Canada-Lacul Okanagan

Tavanul înalt este impresionant în interior. Un garaj construit interesant se află la etajul al doilea. De acolo ai ocazia să privești din nou zona frumoasă. Privatul modern Casă de familie cu terasă pe acoperiș, care creează o imagine armonioasă cu mediul este într-adevăr un model pentru arhitectura modernă. A fost construit pe o suprafață de 10.000 m² și apare ca vârful aisbergului deasupra solului, în timp ce partea sa mai mare rămâne ascunsă în stânca înclinată.

Frumusețe și eleganță simplă

Balcon pridvor scări casa acoperiș vedere lac

Planificarea casei solide a durat peste un an. După 2 ani, lucrările de construcție s-au încheiat. Lucrul special despre acesta Casă de familie cu terasă pe acoperiș este de fapt locația sa unică în mijlocul unei zone protejate lângă orașul Kelowna. Au fost necesare autorizații speciale pentru lucrările de construcție. Clientul, Mission Group Construction – un constructor local respectat, a fost monitorizat și controlat pe tot parcursul procesului de construcție, eliminare și depozitare a materialelor, precum și managementul proiectării sale.

Casă solidă modernă – design și concept

Camera de zi zonă de luat masa albă - scaune roșii tavan înalt

Arhitectul David Tyrell a vrut să construiască o casă modernă care să se potrivească cel mai bine cu personalitatea proprietarului. Lumina soarelui, ambianța modernă și confortul au fost cuvintele cheie în planificare și amenajare. Deoarece obiectele sunt plasate în centrul vieții umane în cultura modernă occidentală, Tyrell a încercat intenționat să se abată de la această tendință și să reorganizeze spațiul într-un mod nou, astfel încât obiectele să își îndeplinească funcția originală – și anume să ușureze viața oamenilor. Facand Casă de familie cu terasă pe acoperiș înclinația arhitectului pentru forme geometrice poate fi văzută pe coasta Mării Okanagan.

Vedere pitorească a lacului

Piscină pentru designul casei de vis din Canada

Zonă de patio confortabilă

Mobilier din ratan pentru apus de soare la piscină

Spații deschise – blat de bucătărie și scaune

Scaune albe-mobilier de bucătărie-apartament în plan deschis

Scara – canoe ca decor

Staircase Design Canada Okanagan

Dormitor elegant, cu geamuri mari de sticlă

Dormitor de vis cu vedere la mare

Iluminarea terasei – șezlonguri confortabile

Scaune de punte iluminat exterior vila

Lanterne pe terasa de pe acoperiș

Proiectare grădină lanternă

Bucătărie cu tavan înalt

Bucătărie cu vedere la lacul Okanagan

Bucătărie modernă în alb

Lămpi suspendate albe de bucătărie montate blat design bucătărie

Design elegant al băii – cadă și panou imens de sticlă

Cadă baie decor modern