arhitectură

Casă de țară în formă de Y, design modern din Portugalia

de SousaSantos Architects

Casă de țară în formă de Y - fațadă modernă

Sousa Santos Architects sunt proiectanții acestui proiect casă albă modernă, care se află în Arelho, Obidos, Portugalia. Acea Casă de țară în formă de Y. este pe teren plat, o zonă spațioasă unde se întâlnesc iarba verde proaspătă și cerul albastru.

Acea Casă de țară în formă de Y. este interesant pentru aspectul său ciudat de formă și conceptul neobișnuit. Ideea arhitecților este de a crea efectul unei camere video care se mișcă de-a lungul coridorului, astfel încât locuitorii să se poată bucura pe deplin de peisaj. Acest lucru se realizează prin planificarea curbelor în planul etajului. Rezultatul este un plan de etaj în formă de Y..

Design modern al casei – casa în formă de Y din Portugalia

Casă de țară în formă de Y în Portugalia - față

Cel modern Casă de țară în formă de Y. are două niveluri conectate prin scări interioare. Subsolul este destul de mic și constă dintr-o singură cameră concepută ca birou. Intrarea principală în clădire este orientată spre sud-vest. Există un garaj în dreapta. În stânga puteți intra în bucătărie, care duce la zona de living spațioasă, unde cele trei componente se unesc. În această cameră, subsolul este conectat și la etajul superior printr-o scară. În cealaltă direcție, la capătul coridorului, puteți vedea intrarea în zonele dormitorului în modern Găsiți o casă la țară.

Design modern de casă de țară

arhitectură modernă - un design inovator al casei

Fațada are forma și culoarea netede a unei clădiri adevărate moderne. Este vopsit în alb și are ferestre mari. Ferestrele mari din dormitoare lasă lumina soarelui să intre în cameră. Designul interior este, de asemenea, dominat de culorile albe, inclusiv mobilierul, pereții și tavanele. Singurele excepții sunt pardoseala și scările din lemn.

De K.H. Christova