arhitectură

Care este stilul Bauhaus potrivit pentru casa ta de vis?

Casă de lux piscină în stil Bauhaus

Fiecare dintre noi a visat la o anumită casă. Unii oameni doresc case moderne mari, spațioase, în timp ce alții preferă case de țară confortabile și mai mici. Indiferent dacă doriți o vilă de lux sau pur și simplu o cameră în care să puteți duce o viață liniștită și armonioasă cu familia, propunerile noastre vă vor fascina cu siguranță. Vă vom oferi unele dintre cele mai populare Stil Bauhaus prezent – și care dintre ele este casa ta de vis?

Stil popular Bauhaus pentru propria ta casă de vis – colonial și neoclasic

Stil neoclasic Bauhaus

Începem cu colonialul american Stil Bauhaus –preferată de familiile mari din clasa mijlocie, această casă combină unele caracteristici tradiționale ale caselor de țară germane și englezești. În contrast, arhitectura neoclasică este mai tradițională și reprezintă ideea de putere și dominație.

Stil Bauhaus din epoca victoriană

casa-interesanta-era-victoriana

renovat-casa-epoca-victoriana

Din Stil Bauhaus din epoca victoriană este pentru personalități romantice, fermecătoare. Pe de o parte, este ieftin și, pe de altă parte, este confortabil și cald. Dacă alegeți această arhitectură, va exista întotdeauna o atmosferă armonioasă în casa voastră de vis. Din Stil Bauhaus din epoca aurită este masiv, solid și este asociat cu clădiri luxoase, vechi și grandioase.

Noul stil Bauhaus – casă bungalou

Casă bungalou arhitectură modernă

casa familiei de arhitectură modernă

Un nou Stil Bauhaus, Casa de bungalouri este convingătoare prin designul său simplu. Sunt pentru toți cei care iubesc stilul de casă la țară. Această arhitectură provine din India, unde familiile numeroase au nevoie de o clădire în care fiecare să aibă propriul spațiu privat. Formele lor dreptunghiulare caracteristice și schemele de culori neutre amintesc de începutul secolului al XX-lea. Arhitectura modernistă și postmodernistă combină structura neobișnuită și metodele de construcție.

Elemente importante în arhitectura casei noastre de vis

casa-arhitectura-moderna-mare-minimalista

Unele elemente importante ale Stil Bauhaus, nu trebuie subestimate, de exemplu, designul grădinii – specific fiecărei arhitecturi individuale. Mobilierul și interiorul trebuie să fie în armonie cu stilul arhitectural. Aruncați o privire la sugestiile noastre și s-ar putea să găsiți un răspuns nou, surprinzător, la întrebarea – care este stilul meu de casă de vis?

Abigail

Designul casei în stil colonial

Stil Bauhaus din epoca aurită

Vârsta aurită în stil Bauhaus