arhitectură

“Butterfly Studio” – Un birou modern de grădină cu acoperiș din sticlă pentru mai multă lumină

Fațadă modernă de birou cu grădină pe acoperiș

„Butterfly Studio” de Valerie Schweitzer Architects a fost ales câștigător al Premiului American de Arhitectură 2017. Biroul privat de 33 de metri pătrați este situat în grădina din spate a unei case unifamiliale din Westport, Connecticut, SUA și oferă un refugiu liniștit și liniștit unde vă puteți concentra pe munca dvs. Designul a fost inspirat de structura aripii de fluture și convinge cu un acoperiș din sticlă, interior inundat de lumină și un amestec fin de materiale.

Acoperiș din sticlă pentru mai multă lumină solară

Formele unghiulare ale „Butterfly Studio”, care ies din pământ ca niște bucăți rupte sau vârfuri de coroană, se reflectă într-un aspect futurist și în același timp simplu. Această combinație de materiale vechi și noi, sticlă, lemn și oțel, susține această idee și îl lasă pe spectator să se întrebe dacă clădirea a fost acolo de secole sau tocmai a căzut din cer. Acest concept este subliniat în continuare prin utilizarea tencuielii de gips contrastant și a tecului reciclat.

Birou de gradina design modern sticla din beton din lemn

Arhitecții au optat pentru un acoperiș de sticlă expansiv pentru biroul de grădină. Este format din oțel și sticlă izolată termic și lasă razele soarelui să inunde în cameră. Pereții opaci alternează cu mai multe ferestre înguste, din podea până în tavan și creează o atmosferă deschisă. Puteți urmări cerul care se schimbă prin acoperișul de sticlă, în timp ce vă bucurați de un sentiment de intimitate.

Birou de grădină pe acoperiș de sticlă mai mult studio la lumina zilei

Podeaua de beton șlefuit cu încălzire prin pardoseală dedesubt străbate întreaga cameră și se potrivește perfect cu designul atemporal. Podeaua șapei nu numai că arată bine, este și practic. Mesele de lucru sunt echipate cu roți și pot fi împinse înainte și înapoi prin studio până când se găsește aranjamentul perfect. Plantele în ghiveci aduc stil și dispoziție în studio și pun accentele revigorante.

Birou de grădină sticlă modernă din beton din lemn

Biroul de grădină se retrage calm relaxare

Iluminatul exterior face ca biroul din grădină să pară frumos

Studio de grădină birou de grădină fațadă modernă din beton din lemn

Lămpile de podea și reflectoarele evidențiază fațada într-un mod reprezentativ

Studio de grădină pe acoperiș de sticlă iluminat de noapte modern din beton din lemn

Coniferele și arbuști sferici înconjoară studioul

Studio de grădină pe acoperiș de sticlă, design modern premiat

Acoperiș de sticlă grădină studio podea până la tavan ferestre iluminat nocturn

Planul de arhitectură

Plan de arhitectură de birou de grădină Direcția vest

Imagini © Tom Leighton și Paul Bartholomeuw

Puteți citi mai multe despre proiect și arhitecți pe site-ul lor oficial: Valerie Schweitzer Arhitecți