arhitectură

Betonul alb și oțelul formează o colibă ​​minimalistă pe stâlpi

cabană din beton alb-zăpadă-ferestre-mari-Canada

Oricine îi place arhitectura și desenele neobișnuite va găsi cu siguranță plăcere în această casă de la delordinaire. Betonul alb și oțelul creează o construcție minimalistă care impresionează în multe feluri. Casa este amplasată pe un cadru de oțel și astfel în mijlocul aerului, ca să spunem așa, ceea ce o face ușor accesibilă chiar și în cazul ninsorilor abundente, ceea ce este normal în această regiune.

casa de beton alb québec design vacanta de iarna

Casa este situată în Quebec, Canada și se numește „Casa înaltă”. Cimentul alb este folosit pentru proiectarea fațadei și se adaptează minunat la zăpada albă. Se pare că casa se ridică din zăpadă. Pe lângă designul modern și simplu, coliba are și un design eficient din punct de vedere energetic.

cablu de oțel din oțel delordinaire din beton alb

În casă se intră printr-o scară, care este, ca să spunem așa, sub casă. Zona de intrare este, de asemenea, protejată de vânt și de intemperii printr-un baldachin care se îmbină într-o serie de ferestre cu rame din lemn, ceea ce garantează în același timp multă lumină.

alb-beton-scari-intrare-plexiglas-fereastra

Interiorul nu este mai puțin impresionant. În loc de suprafețe simple, albe, veți găsi mobilier din lemn cald, care nu numai că creează o atmosferă confortabilă, dar protejează și împotriva intemperiilor. Deci se izolează în același timp în frig iarna și în căldură vara.

alb-beton-iluminat-casa-design-fatada

Camera de zi este echipată cu o fereastră mare, care, datorită construcției ridicate, permite o vedere panoramică uluitoare asupra munților îndepărtați. Ferestrele suplimentare creează, de asemenea, lumină naturală în celelalte camere, care includ bucătărie, dormitor și baie.

casa-de-acoperis-cu-beton-alb

Betonul alb sub formă de panouri este doar unul dintre materialele care asigură aspectul minimalist al casei. În ansamblu, totuși, a fost aleasă o culoare albă pentru aproape toate materialele din zona exterioară, ceea ce face ca casa să pară că dispare în zăpadă, în timp ce ea intră în vara sa. Acoperișul este din oțel ondulat

arhitectura-beton-alb-ferestre-patrate-moderne-minimaliste-din-otel

Ideea clădirii înalte nu ar trebui să protejeze numai împotriva zăpezii adânci în timpul iernii. În vara caldă, când soarele este prea puternic pentru a sta la soare, zona de sub casă servește și ca terasă și, astfel, are și acoperiș. Aceasta înseamnă că obțineți mai multe avantaje din această metodă de construcție.

planșeu alb-beton-bucătărie-living-dormitor-baie

Aici puteți vedea din nou planul casei, precum și două vederi laterale. Cea mai mare cameră cu cea mai mare fereastră este camera de zi. În spatele ei există o mică bucătărie deschisă. Cele două dormitoare și o baie mică se extind de-a lungul coridorului, astfel încât cel mai bun confort de locuit să fie garantat în casa minimalistă.

Proiectat de delordinar.