arhitectură

Artizanat cu dantele de dantelă pentru decorațiuni DIY atractive

bricolaj cu dantele de dantelă mural-diy-vintage-shabby-frame-wood

Dacă îți plac decorațiunile romantice, nu poți greși cu dantela. Atmosfera nostalgică creată de vârf face din fiecare interior un loc de relaxare. Deoarece nu toată lumea poate croșeta sau pur și simplu nu are timp, se pot folosi și țesături gata preparate. Dantelele de dantelă sunt potrivite în special pentru aceasta. Avem câteva idei originale despre cum să Artizanat cu dantele de dantelă pune laolaltă pe care ești binevenit să o imiți. Veți fi uimiți de ce lucruri frumoase se pot face cu aceste fețe de masă.

Artizanat cu dantele de dantelă – o lampă în formă de sferă

Tinker cu dantele de dantelă efect de umbră-lumină-cameră-iluminare-idee

Lămpile care aruncă efecte puternice de lumină și umbră pe perete sunt deosebit de atractive. Dacă folosiți tapițerie din dantelă pentru a face o astfel de lampă vintage, veți obține exact acest efect și, astfel, un decor DIY excelent pentru orice cameră. În funcție de dimensiunea lămpii, veți avea nevoie de mai multe șervețele din dantelă, precum și de un balon rotund sau de un lipici pentru bilă și tapet.

Faceți o lampă atractivă cu un șiret de dantelă

tinci cu dantele de dantelă balon-minge-stick-mingea-formă-de-lampă

Umflați balonul sau, mai bine zis, luați mingea și puneți-l pe primul scutec dacă creați această idee cu șireturi de dantelă. În timp ce îl țineți, frecați adezivul tapetului liber până când este complet înmuiat. Apoi adăugați următoarea doily, suprapunându-se pe cea anterioară și așa mai departe. Lasă totul să se usuce bine. Apoi străpungeți bila sau balonul, scoateți-l din interior și adăugați soclul și becul.

Camera pentru copii Tinker se aprinde singur

lăsați-vă cu dantelele de dantelă lampă-faceți-vă-ușor-decorarea camerei pentru copii

După cum am spus, puteți alege lampa în orice dimensiune. De asemenea, puteți utiliza această minge pentru a îmbunătăți o lampă de podea veche sau o lampă de masă. Scoateți pur și simplu abajurul vechi și înlocuiți-l cu bila din dantelă. Nu sunt necesare abilități speciale sau mulți bani pentru a face lămpi cu tapițerie din dantelă.

Lampă în formă de emisferă

tinker-dantelă-tapițerie-albastră-lampă-emisferică-abajur-în formă de balon

O altă variantă pentru o lampă este forma unei emisfere. Aceasta este, de asemenea, o alternativă excelentă, dacă nu aveți suficiente covoare pentru a forma o minge întreagă. Pentru a face obiecte de artizanat cu șireturi din dantelă, ai nevoie din nou de un balon și de șireturi, pe care le poți colora și. Pentru fabricare, procedați ca în exemplul anterior.

Faceți castroane 

bricolaj-doilies-colorate-vase-de-vopsit-fa-te-singur-ușor

De asemenea, puteți folosi forma unei emisfere pentru a face boluri decorative. Cojile arată cel mai bine atunci când folosești întotdeauna un șervețel complet. Dacă este necesar, puteți lipi mai multe toalete împreună pentru a face boluri mai mari pentru artizanat cu tapițerie din dantelă.

Vopsele de dantelă de colorat

bricolaj-dantelă-doily-castron-care-face-apă-de-colorat-verde

Bolurile par deosebit de atractive dacă le vopsiți în prealabil. Folosiți orice nuanță de colorant alimentar și înmuiați marginea exterioară în vopsea. Efectul ombre este creat automat atunci când culoarea se răspândește puțin mai mult spre interior. Cu cât scufundați mai mult, cu atât culoarea este mai puternică. Apoi, lăsați-l să se usuce timp de 24 de ore înainte de a continua să lucrați cu tapițerie din dantelă.

Formați coaja

artizanat-dantelă-tapițerie-lipici-castron-formă-șablon-uscare

Acum veți avea nevoie din nou de lipici pentru tapet pentru artizanat cu șireturi din dantelă, care este cel mai bine pus într-un castron, precum și folie alimentară și un castron din plastic sau metal de orice dimensiune. Înfășurați vasul cu folia pentru a-l proteja de lipici. Scufundați toaleta complet în adeziv, lăsați-o să se scurgă scurt și întindeți-o uniform pe vasul cu capul în jos, unde adezivul ar trebui să se usuce acum.

Clopot atractiv de tort din stofă

tinti cu dantele de dantela colorate-desert-clopot-tort-gluga

Puteți utiliza aceeași formă pentru a vă bate cu dantele de dantelă dacă doriți să faceți clopote de tort. Ar trebui să atașați doar un buton sau un buton cât mai ușor pentru a putea ridica clopotul mai ușor. Amintiți-vă că ochiurile și găurile ar trebui să fie cât mai mici posibil pentru a preveni trecerea insectelor în timp ce beți cafea în aer liber.

Felinar romantic

tinker-lace-doilies-lantern-decoration-candle-Christmas-fulg-de-zăpadă-optică

Bolurile mici ca idee de artizanat pentru decorațiuni pot fi folosite și ca felinar și decora astfel masa într-un mod atractiv. Pentru a trece cu șireturi de dantelă, procedați așa cum este descris mai sus. Dacă nu îndrăznești să aprinzi o lumânare adevărată pentru a nu arde accidental țesătura, folosește pur și simplu lumânări artificiale cu LED-uri.

Destul de captori de vise

bricolaj-dantelă-doilies-captatoare de vise-fă-te-singur-benzi de țesătură

Captatoarele de vise sunt un decor popular. Accesoriul, care a provenit de la indieni, poate fi tencuit rapid și ușor dacă folosiți cu el dantele. De asemenea, aveți nevoie de un inel din lemn și de diverse panglici, eventual pene și fir. În cele ce urmează veți afla exact cum trebuie să procedați atunci când realizați captatoare de vise cu tapițerie din dantelă.

Crafting cu dantele de dantelă – instrucțiuni pentru capturile de vise

tinker-lace-doilies-instructions-dream catcher-fire-simple-present

Puteți înfășura inelul de lemn cu panglică sau fir atunci când realizați acest proiect cu tapițerie din dantelă. Copilul este apoi întins încordat în inel cu același fir. Benzi de țesătură, lanțuri, pene sau alte articole adecvate în partea inferioară a inelului și un șnur în partea de sus pentru agățat.

O mare idee de cadou

tinker-lace-doilies-simple-tinker-idea-dream catcher-lace-ring-bands

Întrucât aceste captatoare de vise sunt rapide și ușor de realizat, puteți folosi ideea de a trece cu dantele de dantelă dacă sunteți în continuare în căutarea unui cadou potrivit pentru cineva. De asemenea, puteți utiliza resturi de țesătură și veți obține un decor deosebit de ieftin pentru casa dvs. O variantă extraordinară pentru a face jocuri de dantelă.

Alergător de masă colorat

tinker-lace-doilies-table runner-idea-colorful-circles-crochet

Doriți un alergător de masă original care să evidențieze masa într-un mod special? Apoi, creați un patchwork de diferite dantele de dantelă, pe care le puteți vopsi din nou în prealabil. Creați un design pestriț sau alegeți nuanțe ale unei culori. Pentru obiecte de artizanat cu tapițerie din dantelă, puteți coase toaletele individuale împreună sau puteți folosi clei.

Proiectați picturi murale

bricolaj-dantelă de dantelă-art-perete-decora-idee-galben-verde-pânză

Colorați mici tapițerii din dantelă și lipiți-le pe orice pânză pentru a crea decorațiuni interesante pentru perete. Această idee pentru artizanat cu șireturi din dantelă este, de asemenea, perfectă ca cadou și poate fi extinsă cu litere și urări. De asemenea, sunteți binevenit să alegeți o pânză mai mare și să combinați mai multe tapete, așa cum sa făcut cu imaginea noastră de copertă.

Ștampilă cu model de dantelă

tinker-lace-doilies-stamp-make-yourself-lace-motiv-romantic-romantic

Hârtia și țesăturile pot fi proiectate individual dacă se utilizează o ștampilă. Credeți sau nu, acestea pot fi făcute cu șireturi din dantelă. De asemenea, veți avea nevoie de un sucitor și lipici. Instrucțiunile pentru realizarea cu tapițerie din dantelă sunt date mai jos.

Doilies și sucitor

tinker-lace-doily-crochet-dough-roll-motiv-print-paper-wall-paper

Ruloul de aluat este acoperit cu adeziv și apoi acoperit cu vârful tapetului. Faceți acest pas cu pas. Este important ca toaleta să fie tăiată și la capăt, astfel încât cele două capete să nu se suprapună, ci să formeze o „articulație” uniformă. În cele din urmă, îmbrăcați din nou rola cu adeziv pentru tapet pentru a sigila totul bine și puteți începe să vă amestecați cu tapițerie din dantelă.

Creați modele frumoase

șiret-șiret-dantele-de-aluat-din-lemn-rulou-băț-vârf-ștampilă

Cu această rolă de ștampilă puteți decora acum tot felul de lucruri. Hârtia de ambalat poate fi acum proiectată individual, la fel ca pereții sau chiar mobilierul. Modelul capătă, de asemenea, un aspect popular, în timp ce vopseaua pare uzată. Chiar și începătorii pot face obiecte de artizanat cu șireturi din dantelă fără probleme!

Șorț din dantelă

accesorii-reciclare-șiret-dantelă-șorț-cusut-gospodină-de-casă-accesorii

După cum sa menționat mai devreme, nu trebuie să rămâi fără dantelă doar pentru că nu poți croșeta. Unele tapițerie din dantelă gata preparate pot fi utilizate într-o mare varietate de scopuri, deoarece au deja un aspect foarte decorativ. Ce zici de un astfel de șorț? Fiecare gospodină va fi foarte fericită. Pentru artizanatul cu șireturi din dantelă, șireturile sunt pur și simplu cusute împreună, lucru pe care chiar și începătorii îl pot face.

Faceți coroane de ușă cu șireturi din dantelă

tinker-lace-doily-inspiration-wreath-design-lace-ring-ring-dress up

Această coroană de ușă este, de asemenea, o idee foarte simplă. Doilies sunt pur și simplu înfășurate în jurul coroanei de flori și lipite sau legate. Din nou, puteți face dantelă colorată. Coroana poate fi, de asemenea, împodobită cu alte elemente decorative care nu trebuie neapărat să fie din dantelă. Adaptați-l la anotimp sau la festivalul actual când îl faceți cu tapițerie din dantelă.