arhitectură

Arhitectura modernă – o casă în Coreea de Sud

Proiectat de Iroje KHM Architects

casă inovatoare pe malul lacului

Casa insulei / casa insulei / este un exemplu excelent de arhitectura moderna. Casa a fost proiectată de Iroje KHM Architects în 2008 și construită pe malul lacului în Gapyunggun, Gyeounggi-do, Coreea de Sud. Casa este în mijlocul naturii, înconjurată de munți și apă. Locația unică i-a inspirat pe arhitecți să își creeze designul.

Arhitectură modernă – o casă pe malul lacului

fațadă din sticlă cu design inovator pentru casă

Aceste arhitectura moderna beneficiază de pe teren. Clădirea urmează curbele peisajului și încorporează panta în construcție. O zonă mare în aer liber din partea de sud a casei permite împrejurimilor frumoase să vină în propria lor parte. O piscină promite multe ore plăcute în aer liber. Două scări duc la o terasă modernă pe acoperiș.

Design incitant al casei – un exemplu excelent de arhitectură modernă

zonă modernă în aer liber - terasă pe acoperiș

design exterior interesant - zona piscinei

O fațadă de sticlă a fost împărțită în trei module, care împart zona utilizabilă în structuri diferite. Ferestrele mari permit ca frumoasa priveliște să devină proprie. Aceste arhitectura moderna arată mai mult ca o clădire de birouri decât o casă. Designul interior corespunde conceptului principal. Mobilierul a fost ales cu mare gust, iar ceea ce pare a fi haotic la prima vedere creează o atmosferă artistică. Multe forme și materiale diferite sunt combinate cu succes și contribuie la diversitatea în arhitectura moderna la.

De K.H. Christova

Design inovator de casă – casă pe malul lacului

design inovator modern - Haus Seeufer

Interior modern, cu podea din lemn și masă din lemn

interior elegant - casă în Coreea de Sud

piscina moderna cu o forma interesanta

piscina moderna

design modern de case – plan

 

casă modernă în Seul - schiță