arhitectură

Arhitectura modernă în Brazilia

Casa Bromelia de Urban Recycle Architecture Studio

arhitectura-minimalista-moderna-brazila

Acest uimitor arhitectura moderna  în Brazilia prezintă o casă minimalistă. Locația specială a casei este Salvador, Bahia, Brazilia și arhitecții săi – brusc s-a format o echipă de design. Numele lor sunt Diego Viana Gomes, Juliana Meira Araujo Aguiar și Saul Kaminsky Bernfeld Oliveira. Toți ne prezintă propria lor viziune a unei clădiri rezidențiale frumoase, confortabile și originale sub numele de Urban Recycle Architecture Studio.

arhitectură modernă cu fațadă de sticlă

arhitectura-moderna-sticla-fatada

Casa Bromelia este una uimitoare arhitectura moderna cu un concept de bază interesant. Este o clădire cu două etaje împărțită în două zone printr-o scară. Primul etaj constă dintr-un living, bucătărie americană și câteva camere funcționale. Al doilea etaj este proiectat cu dormitoare și băi creative și confortabile – pentru rezidenți și oaspeți, desigur.

arhitectură modernă minimalistă

casa-de-arhitectura-uimitoare minimalista

 the arhitectura moderna Casa Bromelia a fost finalizată în 2011 de Urban Recycle Architecture Studio. Introduce o arhitectură ecologică. Arhitecții preferă să utilizeze combinația solidă și familiară de beton și oțel pentru proiectele lor. Fațada și camerele interioare sunt înfrumusețate cu lemn fin. Deci, această casă ar putea fi numită o arhitectură clasică, practică și modernă în plan și construcție.

design interior minimalist

Designul interior al Bromelia House este influențat de minimalism. Publicul poate urmări niște camere foarte bine organizate și amenajate. Lumina este înăbușită prin fereastra îmbinată cu perdele de mătase, astfel încât confortul și armonia arhitecturii uimitoare să rămână secrete din lumea exterioară. Deci nimeni nu poate deranja momentele voastre plăcute și plăcute petrecute în această casă.

Abigail

culori calde în amenajări interioare

nuanțe calde-design interior

vedere-frumoasa-din-casa

casa economisitoare de energie Brazilia

Casa Bromelia peisaj Brazilia

Harta site-ului Bromelia House

Urban-Recycle-Architecture-Studio-plan