arhitectură

Arhitectura casei italiene – design de casă super minimalist

Arhitectura casei italiene - design minimalist al casei

Ce vezi în prima poză? Ce îți spune? Când l-am văzut prima dată nu am putut decide nimic, dar cu siguranță m-a tachinat. Am vrut să văd mai multe … Și după aceea, când am văzut restul, am rămas uimit. Această casă este cu adevărat uimitoare. Ce idee originală – o casă italiană, care este atât de incredibil de unic și futurist și totuși atât de confortabil, elegant și primitor încât m-am îndrăgostit imediat.

design minimalist de case din exterior

Arhitectura casei italiene - minimalistă

Acest modern, minimalist, italian Arhitectura casei de Andrea Oliva de la Citta Architettura este una dintre cele mai incredibile idei arhitecturale ale anului. Casa modernă este perfectă și unică într-un mod atât de unic încât este aproape uluitoare. Este plat, are o formă dreptunghiulară simplă, o linie de acoperiș plat și este proiectat într-o paletă albă și gri neutră. Există, de asemenea, câteva caracteristici la modă, cum ar fi scara pătată, de exemplu. Potrivit pentru cel frumos Amenajări interioare pentru case sunt cele mai elegante mobilier. Sunt moderne, incredibil de ușoare și compatibile. Fac atmosfera și mai confortabilă. O casă ca aceasta este potrivită pentru un sat sau pentru suburbiile unui oraș. Este minunat pentru vacanțele de weekend sau pentru vară, dar este minunat și pentru a locui în.

design minimalist al casei – iluminat

Arhitectura casei Design minimalist al casei - vedere laterală

Un alt lucru interesant despre această casă este că este de fapt un Casa Eco este. Astăzi, tot mai mulți arhitecți europeni cred că natura este viitorul. De aceea dezvoltă case moderne care pot fi economice și eficiente în același timp. S-ar putea să vă întrebați cum această mare casă poate fi pe deplin energizată. Acoperișul plat este echipat cu panouri solare. Aceștia alimentează casa ecologică cu apă caldă și electricitate.

Arhitectura casei italiene minimalistă - vedere laterală

Arhitectura casei italiene Design minimalist de case - Perspectivă

Arhitectura casei design minimalist al casei

Arhitectura casei italiene design interior

Arhitectura casei italiene design interior minimalist