arhitectură

Arhitectură modernă de containere

arhitectura moderna cu container de transport

Odată cu invenția arhitectura moderna a containerelor descoperim noi posibilități arhitecturale uimitoare. Containerul modern de transport a fost inventat acum 50 de ani și a fost utilizat în principal pentru transportul mărfurilor. Arhitecții au aflat ulterior că containerele pot fi și sisteme ideale, ușor de construit. Astăzi pot fi închirieri de vacanță frumoase, apartamente uimitoare, birouri sau extensii de locuințe eficiente. Arhitectură modernă de containere transformă containerele de transport ieftine în clădiri elegante și luxoase.

arhitectură modernă cu container de transport OceanScope

Containerele vor fi case? Nu pare foarte confortabil? De fapt este arhitectura moderna a containerelor totul despre confort. Containerele pot fi adaptate special nevoilor fiecărui client. Acestea pot fi ușor stivuite împreună, facilitând asamblarea spațiilor de locuit spațioase. Combinațiile sunt nesfârșite. the arhitectura moderna a containerelor este unic, ieftin și economisește timp.

Arhitectura casei moderne a containerului de transport

arhitectura casei moderne din containere de transport

casa moderna din container

the arhitectura moderna a containerelor este o soluție perfectă pentru case temporare sau clădiri de birouri. Spațiul de birouri poate fi proiectat și complet echipat în moduri moderne, fascinante. Recipientele pot fi realizate din oțel reciclat, dar structurile pot include și materiale obișnuite de construcție. Deoarece containerele sunt concepute pentru a proteja mărfurile, arhitectura moderna a containerelor rezistent la orice vreme, mucegai, termite și chiar la foc. Construcțiile bine gândite sunt aproape indestructibile.

COP 15 Pavilion Architecture

Arhitectura containerelor - Pavilionul COP15

Adaptive, elegante, creative, ecologice și ușor de construit – casele viitorului. the arhitectura moderna a containerelor combină toate acestea. Este foarte ușor să personalizați luxul, dar cum poate fi un container luxos? De fapt, aceste containere sunt doar elementele de construcție. Ideile de amenajare interioară și mobilier sunt ceea ce face apartamentul luxos și special. Aceste containere vă permit să vă extindeți limitele imaginației. the arhitectura moderna a containerelor ne oferă ocazia unică de a crea case frumoase care întruchipează propria noastră viziune și înțelegere a vieții.

Rebecca T..

Container Architecture – Bayside Marina Hotel

 Arhitectură de containere în Hotelul Bayside Marina

Casă de vacanță din container de transport

Casă de vacanță - arhitectură modernă de containere

Studio de artă construit din containere de transport maritim

Casă din container de transport de la BLANCHARD BTL

Garsoniera de arhitectură în pădure

Plan de arhitectură pentru containere de Art Studio

Videoclipuri interesante despre arhitectura containerelor