arhitectură

Arhitectură modernă cu un design de fațadă interesant – Flip House

Flip House Architecture-Fațadă de sticlă-San Francisco

Vă prezentăm un model de proiect pentru arhitectura moderna – o structură impresionantă cu ferestre masive din sticlă unghiulară – Flip House de Fougeron Architecture din San Francisco, Statele Unite. În acest proiect, arhitecții au reușit să definească conceptul pentru casa modernă într-un mod nou. Cu cât mai multă lumină în sufragerie, cu atât mai bine.

Soluții moderne de arhitectură pentru clădiri înalte

canapea albă scări ferestre deschideri ferestre design interior

Renovarea unei case înalte nu este un lucru ușor, potrivit mai ales pentru persoanele fără scutece. O privire rapidă asupra imaginilor te poate uimi cu adevărat. Scopul Fougeron Architects a fost renovarea acestei case și reorganizarea interiorului acesteia pentru a crea o utilizare mai logică a spațiului. Clădirea Winkel oferă proprietarilor de case o vedere spectaculoasă asupra San Francisco și a frumosului golf. the arhitectura moderna Soluția pentru flip house fascinează cu deschiderile de ferestre gigantice contemporane neobișnuite.

Arhitectura modernă – combinație de inovație și confort

Perete din sticlă cu fereastră

the arhitectura moderna cu siguranță nu merită doar văzut. Are interioare foarte confortabile și practice. Această casă recent remodelată are zone de living deschise generoase și o atracție de ultimă oră. Interioarele luminoase și „sistemul industrial elegant de scări” creează un aspect unic. Ospitalul Flip House are elemente unghiulare pe fațadă, forme prismatice ale ferestrelor și o structură transparentă a scărilor.

Structuri dinamice în arhitectura modernă

Arhitectură lucrare fereastră sticlă Casa San Francisco

În interior, se folosesc bariere din sticlă, dar nu împart vizual spațiul. Camerele sunt mobilate simplu și elegant, cu mobilier purist. Interiorul elegant al casei este decorat cu opere de artă multicolore interesante sau alte elemente decorative colorate. Deci, puteți face totul arhitectura moderna Conceptul ca operă de artă originală de Arhitectura Fougeron descrie. Formele dramatice și fațada impresionantă de sticlă a casei contrastează cu împrejurimile organice.

Proiect de arhitectură cu o fațadă de sticlă interesantă

arhitectură modernă-flip house-san francisco-fațadă de sticlă

Idei de amenajare – Flip House din San Francisco

Design interior living modern design interior

Arhitectura modernă și relația dintre interior și exterior