arhitectură

Arhitectură modernă – centru de vizitatori uimitor în Norvegia

Restaurant și serviciu Trollwall de Reiulf Ramstad Arkitekter

Troll Wall - Restaurant și servicii în Norvegia

Reiulf Ramstad Arkitekter este o firmă de arhitectură cu sediul în Oslo, Norvegia. Acestea își propun să creeze modele moderne îndrăznețe, cu un concept clar. În plus față de clădiri, acestea se ocupă de amenajarea teritoriului, interioare și mobilier și cred că fiecare dintre aceste elemente ar trebui să fie în armonie cu restul.

Designul și mediul se îmbină între ele

arhitectură modernă - centru de vizitare, Norvegia

Acea Restaurantul Trollwall și serviciu este una modernă uimitor centru de vizitatori Finalizat din studio în 2011. Este situat la poalele zidului Troll din Trollveggen, Møre og Romsdal, Norvegia. Locul se numără printre atracțiile naturale ale Norvegiei și oferă un cadru uluitor pentru proiect. Clădirea este situată lângă o autostradă în beneficiul șoferilor și pasagerilor. Pare o zonă de recreere cu un restaurant și spațiu pentru relaxare. Arhitecții acestui lucru centru modern de vizitatoriCred că o structură ar trebui să reacționeze cu contextul în care este construită, așa că urmează acest termen pentru a-și crea proiectul. Rezultatul eforturilor lor este o clădire care are un design contemporan interesant și comunică cu mediul.

uimitor centru de vizitatori cu design de sticlă

arhitectură modernă de Reiulf Ramstad Arkitekter

Acest centru modern de vizitatori ne invită într-o fațadă modernă atractivă, acoperită cu lemn și sticlă. Planul arhitectural este simplu, dar flexibil, cu o suprafață totală de 700m². Structura este acoperită cu un acoperiș interesant care este înclinat de mai multe ori în direcții diferite, reflectând propria siluetă sălbatică a muntelui. Muntele în sine, împreună cu restul peisajului natural, se reflectă în părțile vitrate ale fațadei. Cea mai curajoasă parte a clădirii este fațada sa de vest, care se ridică mai sus decât restul construcției. Este separat în două vârfuri, fiecare acoperit cu un acoperiș din lemn înclinat, fuzionând cu restul structurii acoperișului. Aspectul general al restaurantului și serviciilor Trollwall este unul dintr-o clădire nouă și plină de viață, construită într-un cadru chiar mai plin de viață. Acest uimitor centru de vizitatori corespunde contextului locului și, mai presus de toate, oferă confort vizitatorilor săi.

De K.H. Christova

 Arhitectura modernă în NorvegiaCentrul de vizitatori Troll Wall - Fațada de Est

Lemnul închis și sticla completează designul

arhitectura moderna - mediu magic

Model 3D al uimitorului centru pentru vizitatori din Norvegia

restaurant modern din Norvegia - model 3D

Model de Reiulf Ramstad Design

Planuri arhitecturale

Planul uimitorului restaurant

Plan Troll Wall - fațada centrului vizitatorilor

Planul arhitectural al restaurantului Troll Wall din Norvegia

plan arhitectural modern de Restaurantul Reiulf Ramstad