arhitectură

arhitectură minimalistă în pădure

arhitectură minimalistă în pădure

De Hilberink Bosch Architects din Olanda

arhitectura casei minimaliste - casa din padure

Compoziția acestui interesant Casă în stil arhitectural minimalist se bazează pe ideea unui copac căzut și amintește de o sculptură de clădire. Asta era la marginea unei zone împădurite scumpe și frumoase Casă de pădure conceput ca o relație între două forme geometrice esențiale. Baza arată ca o formă de L și reprezintă o reprezentare în linie dreaptă a arborelui căzut, „echilibrat” în partea de sus.

Hilberink Bosch Architects – Casă forestieră noaptea

Hilberink Bosch Architects - arhitectură minimalistă

În acest caz este stilul arhitectural minimalist ascunde și dezvăluie în același timp. Secțiunea în formă de L conține locuințele din timpul zilei. Prin urmare, peretele orientat spre stradă are un aspect solid și impenetrabil, astfel încât locuitorii să se simtă foarte confortabil. În schimb, zonele cu vedere la grădină și pădure rămân neobstrucționate, deoarece „pereții de sticlă” mari leagă camera de zi de terasă. Această lucrare generoasă a ferestrelor asigură că designul interior din Casă de pădure este inundat de lumina zilei, cu accent pe senzația de spațiu. Designul interior neutru și alb garantează că acest efect este maximizat și că se acordă atenție calității estetice a materialelor utilizate în design minimalist este dirijat.

arhitectură minimalistă din casa pădurii

Hilberink-Bosch - arhitectură minimalistă

Designul casei unghiulare este în mod clar în contrast total cu mediul său natural. Cu toate acestea, diferite remedii sunt folosite pentru a menține extremul arhitectura minimalista este conectat la mediul lor. Elementele orizontale ale construcției – coloane, suporturi, chiar și dispunerea lambriurilor din lemn – toate creează o legătură vizuală cu copacii din pădure. Chiar și de la podea până la tavan și ferestre de sticlă, totul reflectă lumea naturală de afară. Acest lucru permite imaginii pădurii să se contopească în mod natural cu arhitectura, ca într-o serie de cadre elaborate.

Waldhaus – stil arhitectural minimalist din exterior

arhitectură minimalistă - în curte

Toate camerele private, adică H. dormitoarele și băile sunt inteligente în partea din spate a construcției. Această structură din lemn se extinde treptat în sus și se termină ca un acoperiș agățat dramatic de terasă. Acest aranjament creează, de asemenea, o conexiune vizuală puternică între spațiile interioare și exterioare Casă de pădure.

Casa din pădure a fost în mod evident conceput pentru a oferi atât o protecție substanțială, cât și o plăcere deplină a împrejurimilor încântătoare pentru rezidenți.

De la Jaz

design minimalist din casa pădurii

stil arhitectural minimalist - șemineu

amenajări interioare minimaliste - casă de pădure