arhitectură

arhitectură minimalistă – casă modernă în Portugalia

Proiectat de CORREIARAGAZZI Arquitectos

arhitectura minimalista moderna

Casa modernă este situată în Lousado, Portugalia. Datorită arhitecturii sale extraordinare, clădirea are o mare atracție și stârnește curiozitatea. Arată fantastic și se îmbină cu mediul într-un mod unic. Fațada sa geometrică impresionează prin forma și creează tensiune. Liniile drepte unghiulare sunt pentru asta arhitectura minimalista tipic, iar acest design modern de casă nu face excepție.

arhitectură minimalistă – casă de țară în Portugalia

minimalist-fațadă-față

Modernul arhitectura minimalista atrage atenția tuturor. Clădirea este un amestec captivant de fațadă de beton care protejează intimitatea proprietarului și o zonă de zi deschisă care se conectează perfect la zona exterioară. Locația unică și împrejurimile frumoase măresc factorul de simțire și fac relaxare reală. Relația armonioasă dintre arhitectura modernă și natură este subliniată de utilizarea materialelor naturale – pereții sunt îmbrăcați în piatră și pardoseala din lemn conectează toate camerele.

Interior modern – arhitectură minimalistă în Portugalia

terasă cu design minimalist de casă

living minimalist cu șemineu de casă

În interior, toți pereții sunt vopsiți în alb, făcând fundalul perfect pentru un decor interesant.Un șemineu din sufragerie promite multe ore plăcute cu familia, chiar și iarna, iar o terasă în aer liber privește în jos. the arhitectura minimalista  de la CORREIARAGAZZI Arquitectos arată primitor în ciuda fațadei stabile. Cea mai bună parte este că, cu multă imaginație, puteți proiecta un interior elegant. Acest design modern nu este doar frumos, ci și foarte practic și confortabil și are multe de oferit rezidenților.

arhitectură minimalistă modernă în Portugalia

casa-minimalista-design-portugalia

fațadă albă – casă pe râu

casa-moderna-alba

casă de țară contemporană lângă râu

fațadă minimalistă a casei de țară

Pardoseală din lemn în casa modernă

decor interior minimalist scara din lemn

plan minimalist de proiectare a casei

plan de arhitectură minimalistă