arhitectură

arhitectură minimalistă – casă în Porutgal

Proiectat de ARX Architects

 fațadă modernă - design minimalist al casei

Studioul de arhitecți ARX este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și ideile proaspete. Noul tău proiect este acesta arhitectura minimalista. Casa este situată în Aldeia de Juso din Portugalia. Clădirea arată monumentală, dar arhitecții au lucrat pentru a transforma spațiul limitat într-o casă de familie spațioasă și atractivă pentru clienții lor, care să fie cât mai bine iluminată posibil.

Arhitectură minimalistă modernă din Portugalia

arhitectura minimalista moderna

Prima impresie a acestui lucru arhitectura minimalista pune accentul pe intimitate. Datorită fațadei solide și formei cubice, casa este bine ferită de ochii curioși. Dar de îndată ce intri, atmosfera este complet diferită. De această dată construcția inovatoare oferă o ambianță plăcută, spațioasă și ușoară. Pereții din sticlă conectează interiorul cu curtea interioară și creează iluzia unui spațiu de locuit mai mare. Vă puteți bucura de grădină chiar și pe vreme rea. Lumina încântătoare și soarele portughez intră în casă. Rezultatul este un joc captivant de lumină și umbră care subliniază formele dreptunghiulare ale mobilierului. Deci funcționează arhitectura minimalista interesant și simplu

arhitectură minimalistă – design incitant și elegant din Portugalia

design inovator elegant și modern

piscina eleganta cu design modern de casa

Întreaga casă este caracterizată de forme unghiulare și linii drepte. Tipic pentru arhitectura minimalista decorul și ornamentele au fost omise. Nimic nu ar trebui să atragă atenția din structura simplă, dar elegantă a clădirii. Această decizie este, de asemenea, practică, deoarece oferă proprietarilor mai mult spațiu de locuit.

casă minimalistă în Portugalia

interior modern inovator din Portugalia

Casa cu trei etaje le-a permis arhitecților ARX să profite la maximum de zona mică. Fiecare etaj a fost proiectat cu ideea că ar trebui să ofere spațiu maxim pentru rezidenți. Chiar și acoperișul a fost plantat pentru a crea o terasă atractivă pe acoperiș, care oferă vederi incredibile. Se poate admira oceanul și munții. Casa este un exemplu excelent de arhitectura minimalista.

De la Jaz

design inovator de case moderne din Portugalia

fațadă modernă în casă minimalistă

interior modern cu perete de sticlă din Portugalia

Design interior modern din Portugalia de către ARX Arquitectos

interior alb din Portugalia cu raft din lemn

design interior alb modern, cu mobilier din lemn

design interior alb modern cu decor din lemn

casa minimalista moderna - gradina

casa minimalista cu gradina

terasă modernă pe acoperiș minimalistă cu podea din lemn

terasă de acoperiș minimalistă modernă

casă modernă - schiță

casa minimalista moderna – plan