arhitectură

Apartament mic pentru studenți – proiectat de Tengboom Architects

Fereastra bucătărie din zona de luat masa a studenților

Arhitecții Tengboom au proiectat o caravană mică, numită una mică Apartament student poate fi utilizat. Cu un spațiu de locuit de doar 10 metri pătrați, căsuța tocmai a fost expusă în Muzeul de Artă Virserium din Suedia.

Apartament pentru studenți – mic, dar foarte practic

baie mică toaletă living bucătărie

Cel mic Apartament student este o opțiune accesibilă și ecologică făcută de talentați Tengboom Arhitecți în cooperare cu compania Martinsons și compania imobiliară AF Bostäder. Conceptul este clar – pentru a oferi o alternativă ieftină la căminele studențești. Studenții din Lund care ar dori să fie independenți și caută un apartament mobilat vor fi cu siguranță mulțumiți de această oportunitate. 22 de case vor fi construite în campusul universitar în 2014. În ciuda spațiului de locuit modest, nimic nu lipsește în casa mică – o zonă confortabilă de dormit, bucătărie, baie și chiar o mică grădină cu zonă de patio asigură confortul locuitorilor. Datorită utilizării materialelor naturale, mediul este protejat. Materialele ieftine reduc semnificativ costurile de construcție și, prin urmare, chiria este redusă cu 50%.

Apartament mic pentru studenți – ecologic și ieftin

Zona de dormit zona de zi pat hamac

Cel mic Apartament student este prefabricat în mai multe componente, care sunt apoi asamblate la fața locului. Apartamentul este realizat exclusiv din specii locale de lemn, ceea ce economisește bani la transport. Lemnul deschis face interiorul să arate spațios. Accentele sunt setate de mai multe elemente verzi în interior. Apartamentul este format dintr-o mică zonă de living, unde se află bucătăria utilată și o mică zonă de luat masa. Un hamac oferă posibilitatea de odihnă, iar un mic birou lângă fereastră oferă un spațiu de studiu confortabil. Cărțile sunt depozitate sub scara care duce la etajul al doilea. Există un loc confortabil pentru a dormi. Confortabil, super inovator și ecologic – așa poate fi descris micul apartament.

Zona de dormit de la etajul al doilea

Scări apartament student cărți perdele verzi

Interiorul – realizat în întregime din materiale durabile

facilitate mică, inteligentă, care economisește spațiu

Mică zonă de luat masa cu bancă

casă modernă modernă prefabricată din lemn pentru studenți

Bucătărie confortabilă, cu mai multe rafturi

zonă de luat masa ecologică bucătărie rafturi din lemn

Casa prefabricată a fost prezentată recent în Suedia

Studenți de plante pentru geamuri arhitectură durabilă

Casă prefabricată cu funcție de protecție a mediului și costuri reduse de construcție

Apartament pentru studenți Suedia Arhitecți Design

Planul de construcție al casei prefabricate

economie de spațiu, mediu ecologic, plan de construcție, distribuție a camerei