Arhitectură, zonă de patio, case de vis

Casă mică cu grădină și o fațadă interesantă

casuta-gradina

O mică Casă cu grădină și fațada interesantă a fost creată după o renovare temeinică. Fațada cu geamuri generoase, terasa mare în aer liber și designul interior elegant definesc proiectul. Deși casa are multe de oferit într-o zonă limitată și arată mai mare, în ciuda spațiului redus. Lemnul și sticla au fost folosite din abundență în construcție, astfel încât să se creeze o conexiune cu natura înconjurătoare. Grădina arată ca o continuare unică a casei. Atât casa, cât și grădina sunt înguste, ceea ce a fost compensat cu succes prin culori strălucitoare și o iluminare bună.

Casă cu grădină – arhitectură modernă și o fațadă interesantă

mică bucătărie practică

O atenție deosebită a fost acordată designului grădinii – o zonă de patio confortabilă promite multe ore plăcute în aer liber, în timp ce o terasă mare oferă o vedere minunată a împrejurimilor. Copacii verzi, tufișurile și chiar un zid de piatră plantat care înconjoară grădina sunt punctele culminante absolute ale zonei exterioare. Acea Casă cu grădină este modern și elegant. Luminatoare interesante maximizează lumina din interior, pereții albi strălucesc sub soare și vă puteți imagina o viață fericită în această clădire.

Casă cu grădină și interior modern

unitate de perete modernă colțar canapea living

Zona de zi din Casă cu grădină din Matt Gibson este situat la primul etaj și include o bucătărie modernă care se conectează perfect la camera de zi. Dulapurile albe încorporate și insula modernă de bucătărie cu blat din marmură oferă suficient spațiu de depozitare pentru tacâmuri și veselă. Lumina soarelui intră prin ferestrele mari și, de asemenea, prin trei lumini suspendate care atârnă peste insula bucătăriei. În sufragerie, o unitate mare de perete cu televizor și o canapea de colț tapițată gri sunt singurele piese de mobilier din cameră. Paleta de culori este simplă – culorile luminoase naturale sunt folosite din abundență și fac casa să pară mai spațioasă. Este o ambianță excelentă pentru o familie modernă care și-a adus propriile opere de artă ca decor. În acest fel, interiorul arată mai familiar și confortabil.

Luminatoare frumoase și design de perete interesant

luminator de baie alb

Masă modernă din marmură

masă modernă din marmură pentru sufragerie

Bucătărie albă modernă în casă cu grădină

blat de bucatarie minimalist din marmura

Pereți albi și podele din lemn

Pardoseli din lemn-pereți albi

Uși glisante din sticlă în sufragerie

taburet canapea din piele tapițată

Proiectare individuală a curții din față – idei pentru grădinărit și amenajare a teritoriului

Zonă de patio spațioasă, cu mobilier de grădină

Terasă-zonă în aer liber-patio

16 pași pentru a crea o grădină japoneză