Arhitectură, proiectare piscină

Reședință modernă renovată, cu un interior elegant

reședință-modernă-renovată-Singapore

Stilat reședință modernă renovată de către ONG&ONG atrage atenția tuturor într-un cartier liniștit de pe coasta de vest a Singapore. Casa unifamilială din 28 West Coast Grove a fost complet remodelată pentru a permite mai multă lumină să intre în zona de locuit. Designul a fost dezvoltat cu o mare atenție la detalii, rezultând într-un adevărat refugiu cu un interior confortabil și o grădină mare în mijlocul orașului agitat..

Lumina și elementele naturale definesc reședința modernă renovată

Fațadă din lemn-reședință-modernă-Singapore

the reședință modernă renovată  combină materiale naturale care reflectă lumina soarelui. Apa, aerul proaspăt și plantele exotice definesc zona în aer liber. Multe seturi de canapele confortabile promit ore plăcute în aer liber pentru întreaga familie. Un iaz cu motive orientale și iluminare interesantă creează o atmosferă magică în grădină. În interior, pereții au fost rupți, astfel încât primul etaj să se poată conecta perfect la zona patio. Pereții albi lucioși contribuie la maximizarea luminii. Fațada a fost foarte vitrată și oferă vederi frumoase ale împrejurimilor verzi și ale grădinii. Scara cu balustradă de sticlă reduce barierele.

Reședință modernă renovată, cu un interior elegant

living-mare-mobilier-alb

the reședință modernă renovată din  ONG&ONG se caracterizează prin mobilier elegant din piele albă. Mobilierul este redus la minimum, astfel încât interiorul să pară mai spațios și oamenii să se poată deplasa liber. Bucătăria este decisă în întregime în alb – panourile încorporate și o mulțime de dulapuri de bucătărie „ascund toate accesoriile, astfel încât să arate bine. Lemnul este elementul de legătură între zona exterioară și interior – baldachinul din bambus și pereții îmbrăcați în lemn din sufragerie creează o atmosferă confortabilă. Pietricele mici în fața casei scării pun accentele și servesc drept decor.

De la Jaz

Acoperiș de protecție renovat – fațada casei

baldachin de casă renovat

Scară elegantă cu sticlă pe coridor

Interior din coridor de perete din lemn

Bucătărie minimalistă albă

bucatarie minimalista alba

Baie albă exotică

cadă-independent-alb-exotică

Copertina de bambus

Casă unifamilială cu baldachin din bambus

Casă unifamiliară modernă din Singapore

fațadă modernă a casei unifamiliale

Casă modernă renovată

casa-modern-renovata