Arhitectură, design interior

Vila veche de 106 ani – aspect istoric și tehnologie modernă

aspect istoric și tehnologie modernă

Vila în SUA de J.S. Wharton

Aceasta casa, în Rhode Island Narragansett Bay din SUA încorporat, sigur vine direct dintr-un basm. A fost din asta Arhitecți J.S. Iubitor Wharton împreună cu Artistul William Trost Richards construit. Casa de piatră se ridică deasupra apei din împrejurimile sale și are o vedere la mare de 360 ​​de grade. În 1961, arhitectul din Boston Henry Wood și soția sa de atunci Joan au cumpărat Vila veche de 106 ani pentru doar 3.600 USD. În acel moment, fiecare fereastră era spartă, podelele se prăbușiseră și acoperișul dispăruse în mare parte.

Vedere superbă asupra oceanului

Vilă din lemn în SUA - vedere la ocean

Casa spațioasă are trei etaje, are un hol central mare și 23 de camere. Interioarele sunt îmbrăcate în lemn, cu designul epocii originale. Casa are, de asemenea, 10 camere mari, cu vederi minunate. Această casă 100% din lemn are, de asemenea, un interior din lemn de culoare miere. În ciuda stilului său antic, casa este de fapt echipată cu tehnologie modernă, cum ar fi sisteme solare și turbine eoliene pentru generarea sistemelor de filtrare a energiei electrice, a apei de ploaie și a apei de mare. De asemenea, are toalete de compost, care de fapt au nevoie doar de un litru de apă pe spălare, iar compostul este apoi folosit pentru fertilizarea în grădină. Designul uimitor al casei este „verde” sau durabil, de la moara de vânt de pe acoperiș până la toalete.

Design interior color miere

Vilă în SUA - sală de mese

Mobilierul este aproape totul nou, cada provenind dintr-o vilă în ruină din Newport. Această vilă spectaculoasă este scumpă de întreținut din cauza războiului cu sare și apă din oceanul din jur, astfel încât familia ar dori să atragă mai mulți chiriași „verzi” care apreciază amprenta redusă de carbon.

Vilă în SUA - vedere îndepărtată

Vilă în SUA - apus

Vilă în SUA - colț de lectură

Vila în SUA de J.S. Panouri din lemn Wharton

Vilă din lemn în bucătăria SUA

Vilă în SUA - vedere îndepărtată