Arhitectură, design interior

Proprietate modernă de lux în Bel Air

casă de lux modernă din California

Acest modern Proprietate de lux este situat pe dealurile din vestul Los Angeles-ului, California. Are multe de oferit, inclusiv priveliști uluitoare și o locație convenabilă, cu mai puțini vecini și mai multă intimitate. Împrejurimile frumoase pot fi văzute direct de la piscină în zona exterioară Proprietate de lux  admira. Curtea din jurul piscinei oferă peluze verzi și zone de relaxare și creează o atmosferă calmă.

O casă modernă de lux din California

perete elegant din sticlă de lux

Fațada din Proprietate de lux are un design tipic modern, diferitele forme și numeroși pereți de sticlă transformă arhitectura minimalistă într-o structură complexă. Culoarea albă simbolizează puritatea, suprafețele din lemn strălucitoare dau o senzație de lux. Vederea generală a casei îi pregătește pe oaspeți la ce să se aștepte în interior.

Elegant și elegant – o proprietate modernă de lux

living modern de lux

Zona utilizabilă a acestei Proprietate de lux are 1390 de metri pătrați și include șase dormitoare, zece băi, o zonă de living spațioasă, cinematograf, bibliotecă, cramă și bucătărie mare. Camerele sunt toate mari și par chiar mai mari datorită tavanelor înalte și a pereților din sticlă. Mobilierul este păstrat minimalist, dar nu lipsesc accentele culorilor și decorul. Pardoseala întunecată contrastează cu pereții albi și texturile de înaltă calitate creează o ambianță pură de lux. Bucătăria și sala de mese arată pline de farmec datorită detaliilor rafinate din lemn și marmură. Priveliștea frumoasă vine datorită pereților de sticlă din Proprietate de lux  arată-te bine.

De K.H. Christova

Blat de marmură într-o bucătărie de lux

Bucătărie de lux cu suprafață de marmură și mobilier din lemn

mobilier modern din lemn în proprietate de lux

sufragerie moderna cu semineu

mobilier alb în sufragerie

mobilier alb în sufragerie

scară de scutec albă în casă de lux

Scară de scutec albă în casă de lux

baie moderna - lux

baie minimalista moderna

Dormitor de lux cu podea din lemn

piscina moderna in proprietate de lux

design interior elegant cu mobilier alb