Arhitectură, design interior

Casă modernă din lemn renovată în Utah

Casă din lemn de culoare închisă renovată din Utah

Ai idee cum renovarea poate transforma retro-ul în nou și modern? Ei bine, acesta este cazul proprietarilor de case Tyler Gourley în Salt Lake City, Utah, SUA. Tyler Gourley știa cu siguranță ce face. Casa lui modernă din lemn renovată oferă vederi minunate la munții din jur și la centrul orașului Salt Lake City. Interioarele sunt decorate cu podele și detalii din lemn de bambus și nuc, iar bucătăria are o dulap personalizată uimitoare. Camerele de zi, trei dormitoare și trei băi sunt construite cu același respect.

Șemineu de piatră în casa din lemn

Casă modernă din lemn de culoare închisă - șemineu

Există, de asemenea, un bar și o zonă de relaxare la nivelul inferior, care se deschide spre terasă și piscină prin ușile de sticlă. Terasa privată are o piscină, o piscină pentru oaspeți și mult spațiu pentru relaxare. Acea casă din lemn renovată Casa din Utah are parcare acoperită și un nivel inferior, unde se află o piscină. Șemineul din podea până în tavan este o adevărată bijuterie! Interioarele destul de masculine includ lemnul închis la culoare, podelele gri și betonul, în timp ce pereții albi conferă casei o senzație opulentă. În această casă mare renovată, lemnul închis la culoare este peste tot – podele, șeminee și dulapuri.

Casa din lemn – complet renovată

Casă modernă din lemn închis la culoare

Casă modernă din lemn de culoare închisă - piscină

  Casă renovată din intrare la nivel de lemn de culoare închisă Casă modernă din lemn de culoare închisă - vedere laterală

Casă renovată din terasă din lemn închis la culoare

Casă din lemn de culoare închisă renovată - bucătărie

Casă din lemn de culoare închisă renovată - cameră de zi

Sufragerie modernă din lemn de culoare închisă

Casă renovată din lemn închis la culoare - chiuvetă

Casă renovată din lemn închis la culoare - cadă

Casă din lemn de culoare închisă renovată - dormitor