Arhitectură, design interior

Cabană montană cu design interior minimalist

Refugiul Béranger de NOE Duchaufour Lawrance

Refugiul Beranger de Noe Duchaufour

Cabana Béranger este o cabană de munte incredibilă și oferă confortul unuia design interior minimalist și arhitectură. Proiectul este proiectat de designerul și arhitectul francez Noé Duchaufour Lawrance. Refugiul Béranger este situat în St Martin de Belleville, un sat fermecător din Alpii francezi. De fapt, clădirea modernă este o colecție splendidă de linii curate și forme naturale care adaugă frumusețea unui plin de optimism și romantism design interior minimalist dezvălui.

Design interior modern în mijlocul Alpilor înzăpeziți

interior modern - design minimalist

Există o magie specială în interiorul luxos al Cabanei Béranger. Cu Alpii maiestuoși pentru fundal, acesta devine modern design interior minimalist o nouă interpretare și reușește să ne fermece complet. Poate că motivul stă în structura deschisă și spațioasă a camerei sau în materialele utilizate în construcția sa, dar faptul este că este design interior minimalist este foarte impresionant și de neuitat.

design interior minimalist în cabana montană

design interior modern în cabana montană Beranger

Refugiul montan Béranger are cu siguranță un aspect unic și estetic design interior minimalist, care surprinde cu o varietate de forme. Accentul este pus pe elemente naturale, nerafinate și în același timp oferte designul interior modern o gamă bună de facilități. Camera din interiorul de lux este alocat într-un mod în care toate cerințele oaspeților pot fi satisfăcute. Și aragazul cald, în mijlocul design interior minimalist elegant situat, conferă situației o atracție specială.

stil minimalist în coliba Beranger

design interior minimalist - bucătărie albă

Conceptul în acest caz este o atenție la fiecare detaliu din Cabană montană cu design interior minimalist și acest lucru poate fi văzut în zonele confortabile de ședere, elemente decorative elegante în forme simple, precum și în schema de culori inteligentă aleasă în acest Interior de lux vezi, care corespunde perfect pantelor înzăpezite de munte. În plus, tonurile de lemn moale înmoaie atmosfera și conferă designului interior contemporan un farmec irezistibil.

Design fabulos de dormitor

design interior minimalist pentru dormitor

design dormitor - cabana montană Beranger

design minimalist de baie în colibă

design minimalist de baie

Minimalism în cabana montană din Alpi

interior minimalist - colibă ​​montană în Alpi

design interior modern cu lambriuri din lemn deschis la culoare

interior modern cabana montana

remarcabilă piscină interioară în cabana montană

cabana montană beranger - uimitoare piscină interioară

noptieră elegantă în dormitor

design interior minimalist - noptieră elegantă

Design interior alb ca zăpada

design minimalist în cabana montană Beranger