Arhitectură, design interior

Biroul de design inovator – Argonauten G2 GmbH

design inovator de birou de către Ern + Heizl Architects

Acest design inovator de birou va fi finalizat în 2006 la Berlin, Germania. Argonauten G2 GmbH este un proiect extraordinar creat de Christiane Ern și Simeon Heinzl. Arhitecții au un exemplu incredibil de nou, inovator, unul modern Proiectare birou prezentate, cu îmbunătățirile lor în funcționalitate, stil și confort.

Design futurist de birou

design futurist de birou

Unul dintre lucrurile interesante despre asta design inovator de birou este alegerea mobilierului. Diversele zone din hol și alte părți ale biroului nu sunt separate de pereți, ci de diverse mobilier personalizat. Rafturile și pereții despărțitori sunt specifici aplicației, MDF, din lemn lăcuit alb, sisteme modulare de mobilier. În acest caz, este bine să se utilizeze mobilier pe măsură, deoarece mobilierul este așezat în diferite zone în care trebuie ajustat. Au înălțimi și stiluri diferite, dar conectează diferitele camere într-un mod foarte special. Lipsa zidurilor face zona mai extinsă. Culoarea albă a pereților permite diferitelor zone ale designului biroului să arate optim în dimensiunea lor reală.

Design elegant de birou în Germania

design elegant de birou în Germania

Conceptul acestui lucru design futurist de birou este expresia arhitecturală a mobilității. Fabricate din materiale incredibil de ușoare, unele dintre mobilier pot fi reamenajate pentru a se potrivi nevoilor oaspeților. Spațiul exagerat oferă o senzație plăcută de confort și libertate. Aceasta frumoasă  design inovator de birou nu este nimic asemănător cu ceea ce suntem obișnuiți să vedem, de fapt este exact opusul.

Mobilier pe gust, pe măsură

Mobilier la comandă în birou

Liniile rafinate, curbate ale mobilierului și strălucirea, design elegant de birou reprezintă o idee de pace și bucurie. Designul este un complement perfect în scopul arhitecturii. Noțiunea modernă de birou nu este acel mobilier vechi și lipit de miros de mucegai. Este cea curată, modernă, expansivă Concept de design de birou și este reprezentat în orice mod de acești arhitecți germani talentați.

Rebecca T..

Fotografii de Stefan Müller, Berlin.

Proiectat de Ern + Heinzl Architects

design minimalist

design minimalist de birou

Confort și libertate în designul biroului

Confort și libertate într-un design futurist de birou

design de mobilier futurist în birou